po29042024

čtvrtek, 04 červen 2015 10:36

14. ročník největší aerobic-fitness-dance party ve střední Evropě je tady!

Obrovský úspěch Reebok WELLNESS MARATHON 2014, kterého se zúčastnilo na 2.500 cvičících účastníků, kteří do pražské O2 arény přijeli z 20-ti evropských zemí, potvrdil evropský status této naprosto výjimečně akce, její dlouhodobou tradici a pevnou, rostoucí, základnu věrných fanoušků.

Další, již 14. ročník Reebok WELLNESS MARATHON 2015 se uskuteční v neděli 7. června v pražské O2 aréně. Přináší novou výzvu zajistit účastníkům úžasný program nabitý hvězdami a novinkami ze světa fitness, působivou multimediální scénu a neotřelou mediální kampaň s komiksovou grafikou.

Hlavními hvězdami akce bude světová fitness celebrita, BETO PEREZ, zakladatel ZUMBA, dále s lekcí BODYCOMBAT nejlepší lektor programu LES MILLS, Švéd PETTER EHRNVALL, hvězda ANET ANTOŠOVÁ se sexy TWERK, či miláček publika ALEJANDRO ANGULO, který představí rytmické SALSATION a to vše za podpory live DJ ELIER. Stejně jako minulý rok, i letos nám představí Tina & Dennis Thomsen žhavou novinku, tentokrát program URBHANIZE® - kombinaci HipHopu a tance Bhangra.

Během velkolepé show se účastníci mohou dále těšit na inspirující workshopy, představující současné novinky a trendy, jako je Piloxing, Fit & Funky, Weightbody Fitness, Cuban Fusion, Salsation a další. Nedílnou součástí je také prodejní wellness výstava výrobků a služeb a bohatý doprovodný program s módní show Reebok. Následuje již tradiční afterparty na střeše OC Harfa za účasti všech hvězd...

PROGRAM Reebok WELLNESS MARATHON 2015:

10:00 - 10:30 EUROPEAN TEAM

10:30 - 12:00 ZUMBA - BETO PEREZ

12:15 - 13:15 TWERK - ANET ANTOSOVA

13:30 - 14:30 LES MILLS - PETTER ERHVALL

14:45 - 15:45 SALSATION - ALEJANDRO ANGULO

16:00 - 16:45 URBHANIZE - DENNIS & TINA THOMSEN

16.45 - 17:00 TOMBOLA - PREDANI CEN - KONEC AKCE

17:00 - 20:00 AFTERPARTY & AUTOGRAMIADA - OC HARFA

Více informací na www.wellnessmarathon.cz / www.wellnessmarathon.eu

Koho na akci potkáte:

Beto Perez - Zumba

Zakladatel fenoménu Zumba opět exkluzivně na RWM 2015!

Nejen mezinárodní hvězda v oblasti fitness a welness, ale především tanečník a choreograf. Sympatický Kolumbijec prý vymyslel tento program náhodou, když si zapomněl na svou fitness hodinu vzít hudbu typicky doprovázející aerobic. Beto tak byl donucen improvizovat na jedinou hudbu, kterou měl zrovna k dispozici, plnou latinských rytmů a tónů. Z netradiční hodiny se tak následně vyvinul jedinečný koncept postavený na prvcích salsy, merenguy, samby, bříšního tance, calypsa nebo hip hopu, který dal vzniknout celosvětovému hitu. Zumba se v současnosti cvičí ve 125 zemích světa, pořádá školení lektorů, vydává DVD a produkuje vlastní řadu oblečení.

Srovnávání značky Zumba Fitness se značkou Apple jednoznačně vystihuje úspěšnost tohoto celosvětově rozšířeného projektu.

Petter Ehrnvall - BODYCOMBAT®

Petter, švédská mezinárodní hvězda a instruktor v rámci Les Mills - RPM®, BODYPUMP®, CXWORX®, BODYCOMBAT® and GRIT™ SERIES. Na RWM 2015 představí BODYCOMBAT®, trénink uvolňující sílu a energii! Díky kombinaci různých bojových umění jako: karate, taekwondo, capoeira, box a muay thai si každý z Vás zlepší fyzickou kondici a výdrž.

Alejandro Angulo - Salsation

Alejandro – Venezuelský miláček ženského publika

Profesionální tanečník, choreograf a zakladatel fitness programu Salsation Dance Alejandro Angulo je známý svou obrovskou vášní pro tanec a hudbu. Ta jej inspiruje k cestování po celém světě a sdílení hlavní myšlenky Salsation Dance snažící se o maximální propojení těla a mysli. Název fitness programu Salsation vznikl spojením pojmů Salsa a Sensation (prožitek) a vychází z různých rytmů, tanečních stylů a kultur. Základním kamenem choreografie Salsation Dance je především vnímání rytmu a prohloubení interakce mezi instruktorem a cvičícími.

Anet Antošová – Twerk

Anet je profesionální choreografkou, tanečnicí, lektorkou tance a studentkou FTVS Karlovy Univerzity. Je známá jako královna českého twerku, neboť byla první, kdo tento druh tance začal v Česku vyučovat. Specializuje se však také na dancehall, MTV a street obecně. Je vyhledávanou tanečnicí muzikálových, filmových a divadelních produkcí, stejnětak televizních show a koncertních turné. Na letošním Reebok Wellness Marathonu společně s Vámi představí to nejlepší ze své dosavadní tvorby.

Tina & Dennis Thomsen - URBHANIZE®.

Tina a Dennis na minulém ročníku RWM představili žhavou novinku Masala Bhangra, která uchvátila svými indickými rytmy celou O2 Arenu. Tuto nevšední kombinaci moderního pojetí původně folklorního tance Bhangra a bollywodského tanečního stylu letos nahradí zcela novým, vlastním programem, nazvaným URBHANIZE®!Kombinace dvou slov a dvou různých kultur, hiphopové a indické. Spalujte kalorie při jednom z nejzábavnějších a efektivních tanečních pohybů. HipHop a Bhangra je skvělé propojení dvou různých stylů.