st01052024

pondělí, 30 květen 2016 09:44

Takko představilo kolekci podzim/zima 2016-2017

Oděvní značka Takko Fashion představila včera v pražském multifunkčním prostoru NOD svoji kolekci pro podzim/zimu 2016-2017. Na módní přehlídce zazářila Miss ČR 2009 Aneta Vignerová a finalistka Miss ČR 2008 Kateřina Šonková. V rámci přehlídky vystoupila se čtyřmi písněmi (Jsem optimista, 4 akordovka, Stará žena, K výškám) také zpěvačka Olga Lounová.

 

Představení kolekce se neslo v duchu Black&White aneb móda od Takko Fashion není jen černobílá.

Tomu odpovídala také výzdoba akce – vše od balonků přes květiny, občerstvení až po manikúru modelek bylo v černobílých kombinacích. Také Olga Lounová zvolila tematický dress code. Zatímco pro první část vystoupení oblékla sportovnější outfit v podobě černých kalhot, černého topu a bílých tenisek, v té druhé vystupovala v elegantní kombinaci bílého topu s černým límečkem, černých kalhotách a černých lodičkách.

První sérii přehlídky tvořily volnočasové modely v uvolněném duchu. Podzimu zavládnou hřejivé pleteniny a úplet: úpletové vesty, různé druhy ponč (s norským vzorem, s třásněmi), dlouhé kardigany v oversized provedení. Také kalhoty budou příjemné na nošení, v kolekci se objevují boyfriend džíny, jeggings, kalhoty s gumovým pasem.

Druhá část přehlídky představila trendy v černé a bílé barvě, například skinny černé džíny, bílé topy, svetříky, halenky nebo trika s geometrickými černo-bílými vzory.

Ačkoliv prvním dvěma částem vévodily tlumené tóny – hnědá, béžová, krémová, černá, bílá a šedá – ve třetí části Takko představilo také barevné kousky – kalhoty v pastelové růžové, která je letos barvou roku, pončo v něžném růžovo-šedém provedení, kalhoty v jemné zelené barvě, trika s barevnými motivy, u pánů pak kostkovanou červeno-modrou košili doplněnou elegantními tmavě modrými kalhotami.

Elegantní outfity byly představeny v poslední části přehlídky. Modely spojovalo něco společného – umělá kůže a umělá kožešina. Ta se objeví na podzim coby dekorativní prvek na šatech, svetrech i topech, a umělá kůže pak samostatně v podobě sáček, sukní, bund a vest.

Takko nemyslí jen na ženy, ale nabízí také módu pro muže a pro děti (od novorozenců po teenagery). V Takku naleznou trendy módu také ženy s většími velikostmi (vel. 44-54) pod názvem Maxi Blue.