po29042024

úterý, 24 leden 2023 21:29

Pobyt na opravdovém zámku: Old Yard Rychvald

Zámek Old Yard Rychvald byl postaven v 16. století, bývá též nazývaný „Starý dvůr“. Nachází se ve Slezském kraji, pouhých pár kilometrů od Ostravy. Najdete zde autentickou zámeckou atmosféru, klid, soukromí, čas jen pro vás a kouzelnou okolní přírodu.

Co byste řekli na ubytování v nádherném apartmánu, který má postel s nebesy? Že jste si to vždy přáli, ale dnes už máte pocit, že v dospělosti není na takovéto věci čas a prostor? Není tomu tak!

Zámecké pokoje jsou zařízeny odborně zrenovovaným starožitným nábytkem a mají soukromou koupelnu s vanou. Zámek nabízí služby 4* hotelu.

V zámecké restauraci si vychutnáte skvělou snídani, chvíle plné odpočinku vám dopřeje krásná zámecká zahrada plná vzrostlých stromů a romantických zákoutí. Své místo zde má i jezírko s lekníny.

A pak už na vás čeká zasloužený relax. V blízkém okolí ale také najdete spoustu zajímavých míst pro návštěvu a výlet, např. Aquacentrum Bohumín, ZOO Ostrava nebo národní kulturní památku Dolní oblast Vítkovice. Ochotný personál vám vždy rád poradí a dokonce vám na vaše přání udělá soukromou prohlídku zámku. A to, vzhledem k bohaté historii objektu, stojí za to. Využít můžete také zámeckých sklepení, která jsou jako stvořená pro relax u sklenky dobrého vína.

Pokud budete chtít takovýto zážitek pobytu na zámku darovat blízké duši, můžete využít i dárkového poukazu. Zámek Old Yard Rychvald je také ideálním a vyhledávaným místem pro svatbu, oslavu, firemní event nebo školení. Zámek je chráněn jako kulturní památka České republiky. Více informací a kontakt najdete na webových stránkách www.old-yard.com.

Soutěž:

Chcete vyhrát víkendový pobyt pro dva na zámku Old Yard Rychvald?

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí.

Kde se nachází Zámek Old Yard Rychvald?

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu soutez@elitemagazin.cz do 10.2. 2023 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "zámek".