ne28042024

čtvrtek, 02 červenec 2015 08:24

Hotelové pokoje už slavní zpěváci neničí, mají jiné manýry

Hudební hvězdy mívají na svých koncertních šňůrách rozličná přání. Na to už si pořadatelé ostatně zvykli. Bývaly i doby, kdy po návštěvách našich idolů zůstala namísto luxusně zařízeného pokoje místnost připomínající spíše kůlničce na dříví. Dnes už nejsou návštěvy slavných tak divoké, obvyklejší jsou jejich zvláštní přání. Své o tom ví také management hotelu Kempinski Hotel River Park v Bratislavě, který ve svém prezidentském apartmá hostil už řadu popových hvězd.

 

Některé z nich chtějí mít pro sebe celé poschodí, jiní požadují vypnutí kamer, které sledují pohyb na chodbách. Jsou ale i zpěváci, kteří si po koncertě přijdou zazpívat ještě do hotelového baru. Například Sting se vůbec neskrýval, naopak jezdil po okolí na kole a sedával v baru mezi ostatními hosty. Stejně tak i členové Depeche Mode nebo Eros Ramazzotti, který se zase zajímal o to, co by měl z hlavního města Slovenska především vidět, aby si o něm udělal obrázek.

Hotel vyšel vstříc i populárními Robbiemu Williamsovi, který přijel na koncert do Bratislavy se svým psem. Přestože je takový pes rizikem, neboť například v prezidentském apartmá stojí koberec asi deset tisíc eur, v případě Robbieho nebyl problém a k žádným škodám nedošlo. Má zřejmě svého čtyřnohého miláčka dobře vychovaného.

A kdo ze slavných si dopřál nejdražší víno, které má hotel v nabídce, a sice Chateu Petrus, ročník 2002, za 7,5 tisíce eur, už můžete hádat.

FOTO: Kempinski Hotel River Park