26042024

úterý, 19 červen 2018 09:00

Posilněte svalstvo a zrychlete hubnutí díky nové české směsi 2 bílkovin a 4 superpotravin Blendea SUPERPROTEIN

Pátrání po kvalitním zdroji výběrových rostlinných proteinů s těmi nejlepšími superpotravinami právě skončilo. Na trh vstupuje český, 100% přírodní doplněk Blendea SUPERPROTEIN. Je to láska po první odměrce pro vegany, zdravé mlsouny, vrcholové a rekreační sportovce, ale i alergiky na lepek či laktózu.

 

 

Blendea SUPERPROTEIN splňuje nejpřísnější požadavky na cenný zdroj rostlinných proteinů. Výrobce se zaměřil na kompletní spektrum esenciálních aminokyselin, precizní zpracování surovin a lehce nasládlou chuť.

S Blendeou se vyhnete nechtěnému lepku, těžce stravitelné laktóze, nevhodným přidaným chemickým látkám a všem zdravotním rizikům. Ty bývají spojené s nadměrnou konzumací bílkovin živočišných. Zvyšují příjem nasycených tuků a cholesterolu, což je ve zdravé stravě nepřípustné.

Blendea rychle doplní potřebné bílkoviny. Z nich je postavená každá buňka ve vašem těle a jistě nechcete buňky oslabit a nechat je “hladové”.

 

Zejména při zvýšené fyzické zátěži Blendea SUPERPROTEIN podpoří kondici organismu a zotavení svalů po pravidelné zátěži.

 

Ať už cvičíte jógu, v posilovně či s rýčem na zahrádce, běháte nebo se třeba jen rádi dlouho procházíte na čerstvém vzduchu, Blendea bude “palivem”, které nakrmí svaly a dodá energii pro váš maximální výkon.

 

Budete  mile překvapeni zdravým příbytkem svalové hmoty a sexy křivkami, které se jistě neobejdou bez obdivných pohledů okolí.

Je někdo, kdo nechce být silnější, spokojenější se sebou, fit a plný energie?

 

Takový člověk bezpochyby neexistuje. Dopřejte i vy svalům plnohodnotnou výživu a kompletní aminokyselinový profil bílkovin nejlépe využitelné kombinace proteinů z hnědé rýže a hrachu.

 

Jednou 25gramovou odměrkou proteinu Blendea tělu dodáte 92 kalorií, 0,6 gramů tuků, 5 gramů sacharidů a 15,4 gramů proteinů. Rychle, snadno a bez výčitek z přidaných cukrů a dalších NEživin do sebe dostanete bezmála 10 gramů vysoce vstřebatelných rostlinných bílkovin.

 

Špičkové a pečlivě namíchané složení Blendea SUPERPROTEIN

 

Protein z hnědé rýže a hrachu je doplněn i něčím navíc. Jsou to 4 silné superpotraviny. Bohatý zdroj živin z kořene peruánské macy, plodu svěží lucumy, vzácné organické síry MSM a nasládlé hlízy yaconu oceníte díky mnoha zdravotním benefitům.

 

Tělu i mysli dodáte energii, zvýšíte fyzický výkon, zpomalíte stárnutí, srovnáte hormonální hladinu, podpoříte regeneraci svalů i kloubů a zdokonalíte svou ohebnost. Blahodárné účinky se projeví také na kvalitě vlasů, nehtů a pleti.

 

Blendea je naprosto čistá. Pomáhá bez zbytečné chemie, barviv, aromat, příchutí, konzervantů, laktózy, sóji a lepku. Blendea SUPERPROTEIN se stane skvělým pomocníkem během redukční diety, při problémech s klouby a šlachami, padáním vlasů či hormonální nerovnováhou.

 

Blendea je protein bez nadýmání a bez umělé chuti, kterou potřebujete “maskovat”

 

Z plynatosti a zažívacích problémů strach mít opravdu nemusíte. Blendea nenadýmá, ani vám nerozhází hormony.

 

Malý kousek andské brambory yacon zajistí SUPERPROTEINU nasládlou chuť i bez sladidel a umělin. Užijete si pouze lahodnou chuť,  která vám přidá na dobré náladě, nikoli na váze.

 

Vychutnejte si příjemnou, ne nezdravou a ještě k tomu nedobrou umělou chuť, kterou si na patře vybavíte vždy, když se řekne „klasický ochucený protein“.

Kdo a kde vyrábí Blendea SUPERPROTEIN?

 

Blendeu podle české receptury vyrábí slovinská firma PlanetBIO d.o.o. Prvotřídní ingredience pochází z Peru, Číny a Kanady. Distibutorem pro ČR a SR je česká firma eMarkest, s.r.o. Ta mimo jiné už přes 2 roky veleúspěšně prodává “sestřičku”, originální směs 4 zelených superpotravin Blendea SUPERGREENS.

 

Starší sestřička Blendea SUPERGREENS doplňuje vitamíny a minerály, podporuje detoxikaci, urychluje trávení i hubnutí a posilňuje imunitu

Chci objednat Blendea SUPERPROTEIN

 

Zaujaly vás účinky Blendea SUPERPROTEINU? Chcete lehce stravitelný, ale plnohodnotný rostlinný protein s mnohými benefity pro celé tělo?

 

Zůstává pouze kliknout na objednávku a balíček je u vás do 2 dnů. Tělo vám brzy poděkuje.. :)

Blendea SUPERPROTEIN - často kladené otázky

 

Jak se Blendea užívá?

 

SUPERPROTEIN zalijte vodou nebo rostlinným mlékem. Pohodlně jej rozmícháte v shakeru nebo mixéru, s trochou trpělivosti i vidličkou. Nerozpouští se úplně, ucítíte drobná zrníčka.

 

Byla by škoda fantazii držet na uzdě. Rychlou svačinu v podobě chutného koktejlu můžete vylepšit kupříkladu banánem. Ozvláštněte si s ním oblíbenou ranní kaši, jogurt či smoothie. Nic nezkazíte ani tepelnou úpravou. Připravit si můžete božské lívance. Nebojte se experimentovat a zjistěte, jak nejvíc zachutná právě vám.

 

Kdy se protein užívá?

 

Dopřát si jej můžete při vstávání, usínání, po i před sportováním, při jídle i na lačno, zkrátka kdykoli během dne. Nenadýmá, není těžký na trávení ani se po něm nebudete cítit přejedení.

 

Jaké je dávkování?

 

Doporučená denní dávka je jedna až dvě odměrky, takže při vyšší zátěži si SUPERPROTEIN můžete dopřát i dvakrát za den.

 

Půl kilové balení vám vydrží minimálně na 20 dávek.

 

Je balení praktické?

 

Nečekejte žádné nevzhledné balení, které byste museli schovávat do rohu kuchyně. Hezká dóza s uzavíratelným víčkem ochrání směs před vlhkem.

 

Jak Blendea SUPERPROTEIN voní a chutná?

 

Pod kovovým víčkem na vás vykoukne světle žlutý prášek s nevtíravým, nasládlým aroma po yaconu. Možná vám připomene vanilku, možná med či květy. Chuť je příjemná, přirozená a nevtíravá. Samozřejmostí je i přibalená odměrka na 1 dávku.

 

Jaké jsou zkušenosti s Blendea SUPERPROTEINEM?

 

Produkt je nový, ale už na něj vycházejí první pozitivní ohlasy. Třeba tento na blogu http://bagniari.eu/superprotein-blendea-recenzia/

 

Za mňa oceňujem kombináciu ryžového a hráškového proteínu pre kompletnosť esenciálnych aminokyselín, čo chýba každému (až na sóju) rastlinnému zdroju bielkovín. Chápem krok použiť lucumu a yacon ako doladenie chuti prášku. Rozhodne lepšie než stévia extrakt, umelé sladidlá, či len tak hocijaký cukor. Sladia rastlinami,”chválí protein na blogu koučka Katka Bagniari.

 

 

ČÍST PODROBNĚ O ÚČINCÍCH SUPERPROTEINU

Soutěž: Chcete vyhrát super dárky na zeštíhlení postavy?

Pak jen stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

Co je to superprotein?

 Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 6. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. Vyhrává 50., 100. a 150. správná odpověď.     

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "soutěž"