26042024

pondělí, 07 březen 2016 15:37

Konec nechtěného obarvení – COLOUR CATCHER: důkaz je na ubrousku

Už se vám stalo, že jste z pračky vytáhli oblíbené bílé tričko obarvené narůžovo jednou zatoulanou červenou ponožkou, která se připletla do prádla? Také se vás zmocnila hrůza při pohledu na vybledlé nebo zešedlé spodní prádlo, které se omylem vypralo s barevným? Více než sedm z 10 českých spotřebitelek přiznává, že se jim podobná barevná nehoda stala alespoň jednou, a to i přesto, že více jak 97 % z nich třídí prádlo dle barevnosti.

 

Naštěstí je již nyní pomoc na dosah ruky díky revolučním pracím ubrouskům COLOUR CATCHER od značky K2r. Tento ověřený výrobek již používají miliony domácností po celém světě. Nyní můžeme s klidem prát společně prádlo různých barev i my v České republice, protože naše oblíbené kousky před obarvením ochrání COLOUR CATCHER, č.1 mezi pracími ubrousky v Evropě!2

Jak tento revoluční vynález funguje? Velmi snadno. Stačí vložit ubrousek K2r COLOUR CATCHER do pračky před vložením prádla a přidat prací prostředek jako obvykle. Prací ubrousek zvládne zbytek hravě sám. Barevné částečky a špína se totiž obvykle uvolňují během praní do prací lázně, kde se mohou usadit na jiném kousku oděvu a nechtěně ho obarvit či způsobit zašednutí.

K2r COLOUR CATCHER je zcela bez chemie, využívá fyzikální reakce na principu magnetu. Díky revoluční patentované technologii prací ubrousky barvu uvolněnou ve vodě přitahují. Jsou navíc vyrobeny z polymeru, husté trojrozměrné struktury, takže rozpuštěná barviva zachytí a znovu neuvolní. Letmý pohled po praní vás přesvědčí – důkaz je na ubrousku!

Díky technologii COLOUR CATCHER se už nemusíte bát nechtěného obarvení ani třídění prádla podle barev, všechno prádlo můžete prát společně. COLOUR CATCHER od K2r šetří čas i peníze, protože prádlo lze prát společně a bez obav z nežádoucího obarvení. Důležité je však přihlédnout k intenzitě barvy prádla a vždy se řídit návodem na obalu produktu.

Prací ubrousky COLOUR CATCHER vyrobeny ze 100% přírodního materiálu a jsou plně biologicky odbouratelné. Do vody se z nich neuvolňují žádné chemikálie a po použití je lze vyhodit do sběru společně s dalším papírem, protože jsou plně recyklovatelné. Kromě toho jsou certifikovány organizací Forest Stewardship Council (FSC), protože se při jejich výrobě používají výhradně suroviny pocházející z udržitelně obhospodařovaných lesů.

Společnost Henkel nabízí pod značkou K2r celou řadu pracích aditiv vyvinutých speciálně pro vaše pohodlí. Můžete si proto být jisti, že prádlo z pračky pokaždé vytáhnete v bezvadném stavu. Vysoce kvalitní výrobky značky K2r jsou výsledkem desetiletí výzkumu a zkušeností a těší se důvěře spotřebitelů v mnoha zemích na celém světě.

Do portfolia značky K2r, které je od ledna možné zakoupit v České republice, patří:

K2r COLOUR CATCHER – prací ubrousky, které chrání před nežádoucím obarvením (10 ks, 89 Kč; 20ks, 159 Kč )

K2r COLOUR CATCHER + STAIN REMOVER – prací sáčky zabraňující nežádoucímu obarvení, které navíc odstraňují skvrny již při teplotě 30 °C – dvojí účinek během jediného praní (5 ks, 89 Kč)

K2r INTENSIVE WHITE – prací ubrousky, které zachovávají zářivě bílou barvu prádla a chrání ho před zašednutím (10 ks, 89 Kč)

K2r INTENSIVE WHITE + STAIN REMOVER – prací ubrousky, které kombinují účinky ubrousků Intensive White s odstraňováním skvrn již při teplotě 30 °C během jediného praní (5 ks, 89 Kč)

K2r WASHING MACHINE CLEANER – čistič pračky – složení s trojím účinkem: čistí, odstraňuje vodní kámen a osvěžuje vnitřek pračky, čímž prodlužuje její životnost – pro čistší a svěžejší prádlo z pračky po delší dobu (2 ks, 89 Kč)

Produktové inovace značky K2r jsou v prodeji od února 2016 – naleznete je v regálu aditiv vedle ostatních pracích prostředků.