po29042024

úterý, 30 červen 2015 07:52

ORSAY: 40 let na trhu

ORSAY letos slaví 40 let od svého uvedení na trh. Po celou dobu své existence přináší ženám módní oblečení a doplňky vysoké kvality za přijatelné ceny. Nyní má již připravenou novou kolekci na podzim a zimu 2015. Představíme vám její hlavní trendy.

 

Kolekce ORSAY podzim-zima 2015 je variací na téma rozmanitých stylů, textur a barev. Kralují tmavé a výrazné barvy: od černé a šedé, přes tmavě modrou, svůdnou červenou a zelenou až po léto připomínající pouštní písek. Na výsluní se vrací široká, černo-bílá mřížka, známá jako „window check", ozdobí především oversize modely.

Výraz modelům udělují různé struktury a vzory, jako je krajka, tvíd, satén, lakovaná kůže nebo nenahraditelná kožešina. Ochránci zvířat se nemusí bouřit, v kolekci jsou použity kožešiny umělé. Dále se objevují vzory indonéských květin a ethno vzory. Nechybí ani tradiční džínové šaty.

Jedním z nejmódnějších trendů pro podzim a zimu jsou odkazy na gotiku - elegantní černé krajky v kombinaci s tmavě modrou a stříbrem nebo vrstvené modely.

Trendem přicházející sezóny jsou také střihy zdůrazňující ženské tvary, stejně jako ty spíše pánské, ovšem rovněž smyslné modely. Nabídkou ORSAY pro podzim-zimu 2015 je kolekce obklopená pařížským šarmem a elegancí s výrazným nádechem městské nonšalance.