ne05052024

pátek, 20 únor 2015 07:59

Marta Jandova pomohla představit zdravotní benefity Power Plate

Oblíbená zpěvačka Marta Jandová na tiskové konferenci značky Power Plate® pomohla představit výběr několika zdravotních okruhů, kde se můžeme setkat s pozitivními výsledky využití vibračního tréninku.

Svou přítomností příjemně obohatila skvělou prezentaci renomovaného odborníka, urologa, pana Doc. MUDr. Roberta Grilla, Ph.D., MHA., věnovanou tomuto velmi rozšířenému problému. Tento lékař je prvním ve svém oboru, který u nás ve své praxi používá špičkový přístroj Power Plate® Pro7 Healthcare.

Zpěvaččin příspěvek k tématice problematiky ochablého svalstva pánevního dna pomohl toto možná často skrývané téma více otevřít a oslovit lidi, aby se nebáli o těchto problémech mluvit, protože se dají včas a úspěšně řešit.

Na téma rehabilitace poúrazových stavů poukázala prezentace profesionálního trenéra Víta Živného, kterou obohatil svými osobními zkušenostmi také moderátor akce, Muž roku 2009 Martin Zach. Ten přístroj používá při trénincích právě pod vedením Víta Živného. Svou snahu a úsilí se pokusí zúročit při kvalifikacích na příští paralympiádu.

Výrobce špičkových fitness a rehabilitačních strojů pořádal akci v kavárně Pepenero u klubu Holmes Place Premium Anděl. Kromě informací o možnostech rehabilitace díky Power Plate®, měli hosté možnost seznámit se s pozitivním vlivem vibračního tréninku na omlazení, či zjistit, že na těchto strojích cvičí i senioři a poznat nejnovější model stroje, který je určen právě pro využití v rehabilitaci a wellness.

Kredit fotek: Power Plate®