st15052024

středa, 03 květen 2017 06:00

Pošlete přání od srdce s pralinkami Raffaello

Pralinky Raffaello jsou na světě již čtvrt století, a to už je pořádný důvod k oslavě. Proto se ve středu 26. dubna sešly v restaurace SOHO zástupy gratulantů, aby legendární kokosové pochoutce popřály do dalších let jen to nejlepší. Celým slavnostním večerem provázel Jakub Prachař, který zároveň v průběhu akce představil novou originální aplikaci Pošli vzkaz od srdce, jejímž prostřednictvím můžete k balíčku Raffaello připojit přání či milý vzkaz.

Aplikace Přání od srdce je k dispozici od 1. května. Stačí ji bezplatně stáhnout z Apple Store nebo Google play, nahrát vzkaz a věnovat Raffaello tomu, koho máte rádi. Když si obdarovaný nainstaluje aplikaci do telefonu a následně jej namíří na balení pralinek, vzkaz se mu automaticky přehraje.

Poblahopřát pralinkám Raffaello do restaurace SOHO přišlo mnoho známých českých osobností, například Emma Smetana, Nikol Švantnerová, Simona Krainová, Andrea Verešová nebo Jitka Schneiderová. Hosté si hned na místě aplikaci Pošli vzkaz od srdce vyzkoušeli a posílali jejím prostřednictvím svá narozeninová přání pro Raffaello

Vaše nahrané zprávy můžete přihlásit i do soutěže, která běží až do 30. května 2017 na webu. Pět nejlepších přání, která vybere odborná porota, pak vaši blízcí uvidí a uslyší v reklamě Raffaello přímo z televizních obrazovek. Více informací o aplikaci a soutěži naleznete na www.raffaello.cz.