26042024

čtvrtek, 13 říjen 2016 10:01

Halloween v Grévinu aneb Když v muzeu straší hvězdy

 V dušičkovém čase se nejzábavnější muzeum voskových figurín Grévin Praha promění ve strašidelné místo, kde se budete bát jako v opravdovém hororu. Po lobby muzea budou rejdit krvežíznivé zombie, magickou laboratoř ovládne šílený vědec a v expozici na návštěvníky čekají další strašlivá překvapení. Halloween se bude v Grévin slavit od 21. až do 31. října a speciální program je připraven na dva poslední říjnové víkendy.

 

Pozor, v muzeu starší!

Bojíte se rádi? Přijďte se i s dětmi bát do Grévinu v druhé polovině října. Jindy zářivé lobby muzea bude tentokrát plné pavučin a kostlivců a z temných koutů budou vystrkovat pařáty zombie a svůj koncert tu rozjede kapela staršidel. Navíc bude o obou víkendech v expozici řádit „Super děsivý tým" – šílený vědec, patolog gentleman a děsivý doktor čekají na Vaši pomoc, aby vytvořili další strašlivé zombie a jiné děsivé hvězdy Halloweenu. Mistři strašidelného malování na obličej pomohou všem zapadnout do našeho strašidelného muzea s děsivou atmosféru, na kterou nikdy nezapomenete!

Halloweenský večerní speciál

Následující prodloužený víkend 28.–31. října 2016 bude v Grévinu ještě děsivější a otevřeno bude do 23,00 hodin! Zábavný program s našimi staršidly je opět připraven po celý den. V lobby bude opět vyhrávat „příšerná" kapela a v expozici bude čekat náš „Super děsivý tým". Večer mezi 19:00–20:00 vezmou zombie všechny zájemce na děsivou prohlídku. Stanete se svědky výroby dalších neživých zombie a každý den od 20:30 hodin vám v Grévinu, tak jak je naším dobrým zvykem, představíme v krátkém vystoupení opravdové hvězdy! V pátek připravujeme unikátní halloweenské divadelní představení pro děti i dospělé, v sobotu se na vás těší herci z filmu Zdeňka Trošky Strašidla a v neděli a v halloweenské pondělí se u nás setkáte s hvězdami muzikálu Drákula. Pár metrů od vás zazpívají Pepa Vágner a Kamila Nývltová. Na program mezi 19:00–23:00 hodinou navíc platí speciální nabídka vstupného pro dospělé, studenty a seniory pouze za 250 Kč.

Na konci října na vás v muzeu Grévin čeká strašidelná zábava jak z hororu! Tak se přijďte bát ve společnosti téměř stovky voskových figurín oblíbených celebrit světa kultury, politiky, showbyznysu a sportu a odneste si na památku strašidelnou selfie.

O Muzeu Grévin Praha

Nejzábavnější muzeum voskových figurín Grévin nabízí setkání s českými i světovými legendami z oblasti sportu, kultury, historie, politiky a showbyznysu. Díky originálnímu scénografickému ztvárnění se návštěvníci stávají svědky neočekávaných setkání, součástí dávné i nedávné historie a partnery hvězd filmového i hudebního průmyslu. V Muzeu Grévin nejde zdaleka pouze o přehlídku soch. Celá expozice je zpracována i jako cesta napříč historií a českou kulturou, každá socha v ní má svou roli či scénu. Scénografie do detailu ilustruje dobu a dodává celému zážitku realistický nádech umocněný hudbou a světelnými efekty. V přízemí muzea si mohou návštěvníci po prohlídce odpočinout u dobré kávy, ke které si mohou vybrat mezi domácími koláči a čerstvými sendviči. Milovníci šampaňského jistě nepohrdnou sklenkou Deutz, a nechybí ani pestrá škála nealkoholických nápojů.

Muzeu Grévin Praha byl udělen Certifikát výjimečnosti pro rok 2016. Toto ocenění vzdává hold podnikům, které v minulém roce získávaly od cestovatelů na TripAdvisoru nadšené recenze. Tento certifikát pomáhá cestovatelům nacházet a navštěvovat zařízení, která pravidelně poskytují skvělé služby.