st08052024

úterý, 05 duben 2016 03:36

Českou Miss Technologie se stala Kristýna Kubíčková

Společnost AV MEDIA, lídr na poli prezentační, projekční a audiovizuální techniky, předala v sobotu 2. dubna 2016 v Obecním domě ocenění Česká Miss Technologie 2016. Vítězkou se stala Kristýna Kubíčková, kterou zvolili sami fanoušci na facebookových stránkách.

 

Kristýna Kubíčková si na soutěžní fotografii s názvem „Skype překoná každou vzdálenost“ vybrala technologii, která slouží ke komunikaci na dálku. Generální ředitel společnosti AV MEDIA, David Lesch, předal vítězce poukaz na Centrum domácí zábavy a komunikace v hodnotě 100 000,- Kč. Fanoušci podpořili své favoritky na facebookových stránkách Česká Miss Technologie 2016 více než 10 000 hlasy. 

„Zákazníkům přinášíme inspiraci, užitek i radost prostřednictvím audiovizuálních řešení. A protože nás, stejně jako finalistky soutěže Česká Miss, technologie opravdu baví, rozhodli jsme se podpořit volbu Česká Miss Technologie 2016,“ uvedl marketingový manažer AV MEDIA Tomáš Přáda.

Mimořádně pro finálový večer byla v Obecním domě postavena speciální LED stěna s vysokým rozlišením o celkové velikosti více než 180 m2. Celá stěna byla složena z modulů o velikosti 0,5 x 0,5 m, kterých se použilo celkem 725. LED stěna znamená ideální volbu pro televizní přenosy – obraz je kompaktní již od vzdálenosti 2 m. Celá stage se rozkládala na ploše téměř 100 m2, z toho catwalk 9 x 4,5 metru a středem podia procházel pruh LED podlahy o velikosti 16m2. Jednalo se o největší scénu, kterou mohli diváci vidět v Obecním domě v přímém přenosu.

„Na výstavbě celé instalace pracovalo přes 60 lidí, kteří se střídali tak, že se nám podařilo stavět 72 hodin v kuse. Bylo zapotřebí 35 tun materiálu, techniky a technologie od AV MEDIA a jejich partnerů. Stavěli jsme takzvaný riggingový závěsný systém a kvůli těsným prostorům musela být celá konstrukce na milimetr přesná,“ doplňuje Tomáš Rýdl, vedoucí technické produkce AV MEDIA.