ne28042024

středa, 10 červen 2015 07:15

Motoristická show Legendy již tento víkend!

Druhý ročník unikátní auto moto show Legendy je konečně tady a slibuje opravdu skvělou podívanou. Pokud ještě nemáte plán na tento víkend, neváhejte a přijďte si užít skvělou atmosféru této velkolepé slavnosti s vůní benzinu do nádherného anglického parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice s rozlohou 640 000 metrů čtverečních.

 Motoristická slavnost Legendy se uskuteční v sobotu 13. června od 10:00 do 20:00 hodin a v nedělí 14. června od 10:00 do 18:00 hodin.

Legendy žijí pro myšlenku ukázat to nejlepší z oblasti motorsportu, a proto jste mnohé exempláře v České republice ještě neměli šanci naživo vidět. Co vás čeká a nemine:

* Prezentace současných modelů automobilů a motocyklů.

* Veterány a závodní speciály.

* Exhibiční jízda různorodých závodních vozů, veteránů a supersportů.

* Soutěžní jezdec John Haugland, rallyeman Juho Hänninen, jediný český účastník F1 Tomáš Enge nebo nejrychlejší kuchař Filip Sajler.

* První automobil světa, tříkolka Benz Patent Motor Car, která se představí v kontrastu s nejnovějším Mercedesem GLE Coupé.

* Hypersportovní Bugatti Veyron s maximální rychlostí přes 400 km/h.

* Nissan PlayStation GT Academy, pomocí nějž můžete získat práci snů – stát se profesionálním automobilovým závodníkem a propracovat se třeba jako Lucas Ordonez až do Le Mans.

* Prezentace druhé generace nového SUV Audi Q7, kterou doplní exkluzivní závodní Audi R8 LMS.

* Světová premiéra Škody 130 Rapid R/H po renovaci.

* Sanitky a policejní vozy dob minulých.

* SHERLOG dětská zóna včetně golfové školy pro děti, dámská zóna Fiat nebo De'Longhi Coffee Zone.

* Autoklub České republiky, zaměřující se na zlepšování řidičských dovedností účastníků silničního provozu.

* Fotografické a umělecké výstavy děl Václava Zapadlíka, Mariána Chytky a dalších.

Přijďte si vychutnat to a mnohem více již tento víkend na Legendy. Více detailních informací naleznete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost.