út30042024

pátek, 16 leden 2015 08:09

Jitka Asterová obléká šaty o dvě čísla menší

Plesová a večírková zimní sezóna hraje známé a moderátorce Jitce Asterové do karet. Konečně se dočkala vysněné postavy a rozhodně se s ní hodlá pochlubit. Předešlý rok byl pro ni ale zásadní z hlediska formování postavy. Neuvěřitelně totiž zhubla. A nyní to chce náležitě prodat.

Kromě role v muzikálu se rozhodla protančit nejedny střevíce i na plesech, jejichž sezóna právě odstartovala. „Miluji večírky a hlavně všechny ty krásné šaty, které si jinam vzít nemůžete. Většinu šatů jsem dříve nemohla dopnout a musela vybírat spíše usedlejší modely. Teď mám ze své postavy konečně dobrý pocit a mohu si dovolit i odvážnější kousky," řekla herečka s tím, že za jejím takřka vyhublým tělem, které by jí mohly závidět kdejaké dvacítky, stojí údajně tajná láska a také změna životního stylu.

„Zdravěji jím a cvičím jógu. Kdybych se vůbec nehýbala, měla bych minimálně o deset kilo víc. Nejsem zkrátka od přírody hubená, ale na druhou stranu nedokážu ani držet drastické diety. Navíc ve svém věku si již musím dávat pozor, abych nehubla v obličeji," přiznala Jitka s tím, že i přes cvičení a zdravější stravování se jí nikdy nedařilo zhubnout v oblasti břicha. To se jí povedlo až díky zásahu moderní estetické medicíny. Vyzkoušela zahřívací metodu Vanquish a během čtyř půlhodinových terapiích shodila osm centimetrů v pase.

„Kůže je krásně vypnutá a přitom bez jakékoliv dřiny. Lékaři mi ani nedělali žádné změny v jídelníčku, ani nepřikázali se více hýbat. Nic jsem proto neměnila. Jen jsem vyřadila alkohol a doplnila více vody," dodala herečka. Dopřát si štíhlé tělo i ve vyšším věku nemusí být pro řadu žen podle ní nedosažitelný cíl, pokud si zvolí ty správné metody. A svůj recept na krásu prozradila herečka i nám: „Dobrá nálada, nedělat věci, které vás netěší, zdravě jíst a hodně milovat," dodala se šibalským úsměvem na tváři.