út30042024

středa, 17 prosinec 2014 16:58

Charitativní adventní trhy na Malé Straně pomáhají opuštěným i nemocným dětem. Dárky tu nakupuje i Simona Krainová

K předvánočnímu času neodmyslitelně patří adventní trhy. Vyzkoušejte letos ty dobročinné a pomozte svým nákupem i druhým. V neděli máte poslední šanci navštívit adventní trhy v areálu bývalého augustiniánského kláštera na Malé Straně. Svým nákupem tu pomůžete nemocným a opuštěným dětem z dětských domovů.

V zahradě hotelu The Augustine si můžete v jednotlivých stáncích udělat radost drobnostmi od dárků pro ty nejmenší v podobě hraček s Krtečkem až po dárkové balení Svatotomášského piva. Na stáncích jsou k dostání také ručně vyráběné šperky nebo luxusní svíčky Meadows. Pro návštěvníky je připraveno i výborné svařené víno a ochutnávka domácího vánočního cukroví.

Koupí každého výrobku přispějete na Nadaci Zdeňka Milera, která se po vzoru slavného malíře a autora legendárního Krtečka zaměřuje na pomoc dětem.

Na adventní trhy již zavítala i modelka Simona Krainová se svými synky. „Vždycky jsem Vánoce milovala, jako malá i jako dospělá. Teď, když mám ale sama děti, mají pro mě tyto svátky mnohem větší význam a smysl. Dodržujeme tradice a dokonce peču cukroví. Jako máma si nyní ještě více uvědomuji nutnost pomáhat opuštěným dětem z dětských domovů nebo těm handicapovaným a nemocným. Proto podporuji Nadaci Zdeňka Milera," uvedla Simona Krainová.

Trhy můžete navštívit v neděli 21. prosince od 10 do 17 hodin.