po29042024

čtvrtek, 11 leden 2024 21:08

Zanechte předsevzetí stranou, otevřete dveře novému já s Les Mills ve Form Factory!

Nový rok s sebou přináší naděje a cíle, ale co kdybychom letos udělali něco trochu jiného? Místo nekonečného seznamu předsevzetí otevřeme dveře k novému životnímu stylu. Vstupte do světa Les Mills ve Form Factory, kde se nejen zlepší vaše fyzické zdraví, ale najdete zde i radost a zážitek, které vás donutí se zamilovat do cvičení. 

Posilování není jen o fyzickém tréninku. Je to úžasná ventilace pro vaše tělo, posilující váš životní styl, posouvající vaši imunitu na vyšší úroveň a především podporující vaši psychickou pohodu. Připravte se na proměnu, která nejen posílí tělo, ale i vaši mysl! 

Rozmanité lekce Les Mills: Pro každého něco

Les Mills přinesl revoluci do světa fitness spojením pohybu s hudbou a vytvořením globálního fenoménu prostřednictvím skupinových cvičení, které zahrnují různé programy od posilování a kardia až po jógu a bojová umění. Jejich inovativní přístup a průkopnické techniky proměnily Les Mills nejen ve fitness program, ale v životní styl pro tisíce jednotlivců po celém světě.

Rozmanité lekce Les Mills ve fitness klubech Form Factory nabízejí širokou škálu cvičebních programů, které oslovují různé fitness úrovně a preference. Programy jako BODYPUMP®, BODYBALANCE®, BODYATTACK®, BODYCOMBAT®, BODYJAM®, GRIT®, CXWORX®, SH´BAM®, a LES MILLS TONE® poskytují cvičení odpovídající individuálním potřebám a přináší široké spektrum výhod pro zlepšení kondice a pohody.

"Naše lekce nejsou jen o hubnutí do plavek, ale především o cestě k našemu novému zdravějšímu „já“. Jde o objevení a posouvání vlastních hranic a zlepšování fyzické ale i psychické kondice. Zároveň nabízejí atmosféru a zážitky, které vás doslova pohltí. Každá lekce je unikátní, nabitá energií a motivací, která vám pomůže překonat sebe sama," zdůraznil Tomáš Novák, regionální studio manažer Form Factory.

Proč to zkusit? Vstupte do komunity lidí, kteří hledají stejné cesty ke zdraví a pohodě. Získejte podporu, inspiraci a nové přátele, kteří vás budou povzbuzovat na každém kroku.

"Chcete-li se předtím, než vstoupíte do našich fitness center, trochu rozhýbat, zkuste několik cviků doma - plank pro posílení středu těla, strečink pro lepší flexibilitu, nebo třeba vyzkoušejte, kolik zvládnete udělat "angličáků". Ať už za sebou ale domácí cvičení máte či nikoliv, nemusíte se v žádném případě bát, přijít lekci vyzkoušet - každý z nás tam byl jednou poprvé. Skupinové lekce nejsou jen cvičení. Je to životní styl, který vás posune dál, než jste si kdy dokázali představit. Zažijte nezapomenutelné okamžiky, proměňte své tělo i mysl!", dodal Tomáš Novák.

A největším vrcholem této cesty je Form Factory Les Mills Day 2024! Už teď si můžete zajistit vstupenky na tuto ohromující fitness party, která se koná již 8. června 2024 v pražském unikátním prostoru CUBEX Centrum. Tento den bude symbolem vašeho úsilí a skvělých zážitků spojených s Les Mills.