po29042024

středa, 29 červenec 2015 13:39

Tip: Romantik Hotel Turm ****S

Nevíte, kam vyrazit na romantický víkend? Pak se vypravte do malebné vesničky Völs am Schlern v Jižním Tyrolsku, kde naleznete kouzelný hotel Turm****s.

Romantický hotel, který vznikl z přestavení středověké věže ze 13. století, vás naprosto uchvátí a to hlavně svou nezaměnitelnou atmosférou. Je totiž naprosto unikátní. Luxusní hotel je vybudovaný ve skále a pyšní se originály od známého italského malíře Achilla Beltrama.

Snídat a večeřet můžete na terase s výhledem na monumentální hory. Drsné horské štíty Dolomit v kontrastu s vlnitými zelenými pastvinami, dřevěné ploty táhnoucí se přes vysokohorské plošiny oddělují, vám dodají osvobuzující a naprosto nezaměnitelný pocit dokonalého souznění s přírodní scenérií okolo vás.

Odpočinout si pak můžete v luxusním wellness, jehož dominantou je solná jeskyně vytesaná ve skále. Na vodních lehátkách se spoustou svíček kolem vás si dokonale vyčistíte hlavu. Co vás také naprosto zaujme je i smrková sauna, kde teče vodopád a celá místnost neuvěřitelně voní čerstvým dřevem a jehličím. Kde jinde naberete novou energii než v luxusním horském wellness?

Dopřát si pak můžete i typické jihotyrolské procedury jako je syrovátková koupel v královské vaně nebo masáž domácími oleji či jablečnými jádry. Právě jablka jsou dominantou Jižního Tyrolska. Skoro na každém kroku najdete podnosy se skvělými jablky, které můžete jíst po celý den. A to dokonce i na golfu.

K hotelu Turm patří i mistrovské golfové hřiště S. Vigilio Golf Course, které leží v blízkosti v hotelu ve vesničce Castelrotto. Špičkově upravené 18-ti jamkové hřiště poskytne dokonalý komfort i pro ty nejnáročnější hráče.

Více informací najdete:

www.golfstvigilseis.it

www.hotelturm.it