ne19052024

čtvrtek, 16 duben 2015 06:56

Ve Špindlu finišuje zimní sezóna. Děti lyžují za korunu

Přestože již většina horských středisek ukončila zimní provoz, ve Špindlu si můžete zalyžovat až do neděle 19. dubna. Využijte tak poslední možnost letošní lyžovačky na prázdné sjezdovce a s levnějšími skipasy.

„Mohu potvrdit, že letošní zimní provoz opravdu v neděli končí. Rád bych všem návštěvníkům poděkoval za skvělou sezónu a vyzval je, aby se do Špindlu určitě vrátili i v létě, kdy opět chystáme spoustu aktivit a zábavy," uvedl obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš a dodal: „Poslední týden zimní sezóny je v provozu lanovka Hromovka a obě sjezdovky Hromovka I a II.

Je to především z důvodu dobrého přístupu z velkého parkoviště." Na svazích je i v druhé polovině dubna stále dost sněhu, a to zhruba 20 až 30 centimetrů. Pokud plánujete strávit jarní dny v největším horském středisku, můžete se těšit i na nulové fronty, prázdné sjezdovky a výrazně levnější skipasy. Jednodenní permanentka stojí pro všechny věkové kategorie jen 350 korun. V sobotu a v neděli dokonce děti do 12 let zaplatí za celodenní lyžovačku jen jednu korunu.