čt28032024

pondělí, 02 květen 2022 07:33

Tajná schůzka na zámku! Operní diva Andrea Kalivodová se ukázala po boku cizího muže

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová je nejen dvojnásobnou maminkou, ale především stále atraktivní ženou. V poslední době ještě více zdokonalila svou sexy postavu a pro řadu mužů představuje skutečnou femme fatale. Přitažlivé ale není jen její tělo, okouzlit dokáže i svým hlasem. Nedávno jsme ji přistihli v dlouhých červených šatech na zámku v Chlumci nad Cidlinou po boku cizího muže.

Nakonec se z něj ale vyklubal hudební kolega. A z tajemného setkání nakonec vznikl nádherný videoklip!

Žádný milenec, ale hudební nadšenec a zpěvák Josef Voltr doprovodil sólistku Národního divadla Andreu Kalivodovou na zámek v Chlumci nad Cidlinou, kde společně se světoznámým chlapeckým sborem BONI PUERI natočili klip k písni Con Te Partiro (Time To Say Goodbye). „Je čas říct sbohem“ je nejen název, ale i hlavní motto písně a celého projektu.

„Právě název skladby nás vedl k zamyšlení a rozhodnutí, že chceme v této složité nelehké době i hudbou a zpěvem říct, že je čas dát sbohem lidské sobeckosti, hlouposti, aroganci, zlu a netečnosti k problémům druhých. Že je potřebné, aby se lidé scházeli a ne rozcházeli, aby k sobě měli blíž. Jak zní v závěru písně – „mé slunce, jsi tady se mnou“, ukázat také víru, že zase pro všechny vyjde slunce, i tam kde jsou teď těžké mraky, že bude na světě líp a že přinese více radosti, štěstí a normální lidské slušnosti a pokory,“ říká Andrea Kalivodová.

Romantický videoklip navíc ozvláštnil skvělý a světově známý český chlapecký sbor BONI PUERI. Díky podpoře rodiny Kinských Dal Borgo a vedení zámku v Chlumci nad Cidlinou se mohlo natáčení dokonce uskutečnit v úžasném prostoru Mramorového sálu.

„S nápadem zazpívat si společně tuto píseň přišel zpěvák, milovník dobré hudby a fajn člověk Pepík Voltr, který dal projektu velkou podporu. Celý tým včetně BONI PUERI po vedením ředitele Pavla Horáka, zvukové i obrazové režie a kameramanů, se od začátku snažil vnést do klipu naději na setkání v lepších časech. A když okny do krásného sálu začaly při natáčení pronikat sluneční paprsky, přáli jsme si, aby tyto blahodárné paprsky pronikly i naším klipem postupně do každého okna, do každé rodiny, kde chybí. Pokud se nám to jen trochu podařilo, pak práce nebyla marná,“ sdělila své pocity operní diva.

Můžeme si jen přát, aby se klip Con Te Partiro v podání Andrey Tögel Kalivodové, Josefa Voltra a Boni pueri líbil a přinesl trochu více radosti a pozitivní mysli. Teď je to potřeba víc než kdy jindy.