čt28032024

čtvrtek, 05 srpen 2021 09:33

Rande stovek psů na Psím dnu

Všichni psí nadšenci pozor! Na první zářijovou sobotu, tedy 4.9.2021 od 11:00 do 18:00 pro vás chystáme v Centrálním parku Lužiny již 5. ročník Psího dne s Prahou 13.  I letos pro vás máme nabitý program, připravovaný ve spolupráci s MČ Prahy 13.

Tradičně se můžete těšit na soutěže pro naše čtyřnohé přátele jako psí dostihy nebo skok do výšky, rekordy z minulých ročníků je totiž třeba překonávat. A protože fandění je nedílnou součástí každého závodu, přijďte pejsky podpořit i pokud se neúčastníte závodu! I když svého pejska do soutěže nepřihlásíte, může si zkusit závodit jen pro zábavu.

Letos nebude chybět ani Sraz ras, je to soutěž o nejvíce stejných pejsků. A vězte, že je to velká událost. Vezměte tedy své mopsíky, jezevčíky, bulteriéry i dobrmany a také všechny ostatní rasy, nejen že se potkáte s majiteli stejných ras a můžete si vyměnit pár dobrých rad, ale chystáme pro vás i atraktivní odměny.

Součástí programu je i řada naučných a informativních přednášek, dozvíte se třeba, jak poskytnout psovi první pomoc, co dělat, když se váš chlupáč otráví, nebo přehřeje, nebo co by mělo být v každé psí lékárničce, jak předejít ztrátě psa a proč je důležité, aby měl adresář. Pokud chcete dopřát svému miláčkovi co ho nejvíce baví, navštivte psí hernu. Určitě budete překvapeni, jaká zábava se dá pro psy připravit.

Příznivce stafordšírských bulteriérů a amerických pitbulteriérů jistě potěší úžasná přednáška a ukázky Daniela Žďárského z Lucky Bull teamu. To bude pro spoustu lidí překvapení, jací to jsou pracanti a jak je to baví.

Myslíme i na chlupáče, kteří své majitele ještě hledají. Na Psím dni s Prahou 13 můžete opuštěné pejsky vybrat a po dohodě s útulkem i následně adoptovat. Přijdou i známé osobnosti, jako například Petra Černocká, Václav Kopta s manželkou Simonou Vrbickou, Olga Menzelová, Matěj Ruppert, možná i Martin Zounar a další. Mnozí si přivedou svého pejska, na pódiu ale budou představovat adepty k adopci. Jsme rádi, že VIP osobnosti pomáhají představit pejsky bez majitelů. Jejich zásluhou připoutají mnohem více pozornosti a mají větší naději na nový domov.

Útulky budou mít na psím dni svá sběrná místa, neváhejte tedy přinést cokoliv, co by se pejskům bez majitele mohlo hodit. Útulky na oplátku představí své zboží, jehož koupí nejenže také podpoříte jejich provoz, ale také se dostanete do slosování charitativní tomboly, ve které na vás čekají hodnotné ceny.

            To, že na místě nakoupíte vše nejnovější a nejlepší pro své miláčky je samozřejmostí.

Celý program vám neprozradíme, něco musí být také překvapení, těšit se ale určitě můžete na spoustu užitečných rad a pomůcek na stáncích, které budou součástí našeho Psího dne s Prahou 13.


Sledujte stránky
psiden.cz a naší facebookovou událost kde najdete všechny informace.

VSTUP I ZÁPISNÉ DO SOUTĚŽÍ ZDARMA