so20042024

čtvrtek, 11 březen 2021 08:43

Bez práce nejsou koláče. Ale jsou!

Snad každá hospodyňka má své duo věrných přátel: vysavač a mop. Tráví s nimi poměrně dost času při pravidelném, nebo lépe řečeno, nezbytném úklidu. S novým robotickým vysavačem z řady Rowenta X-plorer Serie 80 se ale můžete vydat za skutečnou zábavou. Nový kompaktní 2v1 parťák vysaje a vytře za vás, k tomu najednou!

Vám nezbývá než si lenošivě dočíst už dávno rozečtenou knížku, nebo využít času ke společným chvílím se svými nejbližšími, třeba v kuchyni při pečení koláčů…místo úklidu.

 

Spojení nejnovější technologie a uživatelsky přívětivého ovládání dělá z robotických vysavačů řady Rowenta X-plorer Serie 80 progresivní a účinné profesionály v úklidu. Díky mimořádně přesné navigaci a trvalému mapování dokonale uklidí veškerý nepořádek. Vysavače jsou maximálně efektivní s aplikací Rowenta Robots, která je kompatibilní s operačními systémy iOS, Android a má širokou škálu funkcí: úklid, plánování úklidu, údržba robotického vysavače – nikdy tak nezapomenete na pravidelný servis.

Kromě aplikace můžete robotické vysavače z řady Rowenta X-plorer Serie 80 ovládat i pomocí hlasových asistentů jako je SIRI v iPhonech, Alexa od Amazonu nebo Google Assistant. Robotické vysavače Rowenta šetří svým vysokým výkonem a účinností čas, s aktivním motorizovaným kartáčem hloubkově vyčistí podlahu a s vylepšeným systémem Aqua Force při vysávání zároveň vytírají. Vybírat můžete ze tří režimů úklidu (Eco, Standard, Boost) pro všechny typy podlah, ať parkety nebo koberce, vysavače se hodí na všechny povrchy. Robota lze nastavit také individuálně – určíte si zóny, kam vysavač smí a nesmí, aktivujete inteligentní bodový úklid a robotický vysavač se o vámi zvolený prostor postará. Doporučená cena robotických vysavačů řady Rowenta X-plorer Serie 80 je 14 298 korun/ 509 euro.

 

Máte doma alergika?

 

Pro rodiny s alergiky, kde je každodenní úklid nezbytností, je vhodný robotický vysavač Rowenta X-plorer Serie 80 ALLERGY KIT (RR7747), který disponuje navíc opravdu výkonným HEPA filtrem s vysokou úrovní separace prachu ze vzduchu.

 

Máte domácího mazlíčka?

 

V domácnostech, kde bydlí i domácí mazlíčci, zcela usnadníte nezbytný úklid s robotickým vysavačem Rowenta X-plorer Serie 80 ANIMAL KIT (RH7755) s vysoce účinným motorizovaným kartáčem Animal Turbo Brush, kombinujícím vlasy a polyuretan pro dosažení efektivního úklidu s perfektními výsledky. Kartáč byl navržen pro potřeby majitelů chlupatých domácích zvířátek – precizně zachytí línající srst, chlupy a chmoury, které se automaticky namotají na přesně určené místo, aby nebylo nutné kartáč čistit po každém úklidu.

 

Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.