čt18042024

pondělí, 18 únor 2019 11:13

Vztahové poradenství od řidičů, kteří viděli a slyšeli už všechno

Před Valentýnem jsme požádali řidiče Uberu z Prahy o nějakou…milostnou radu. Řada z nich nám prozradila, že svým zákazníkům čas od času poradí s jejich partnerskými záležitostmi. Od rozchodů k milostným trojúhelníkům, řidiči Uberu to mají vždy z první ruky.

Vybrali jsme postřehy několika našich řidičů, ve kterých vám přiblíží, jakých situací bývají svědky, na co se je lidé ptají a jak na to případně reagují.

Naši řidiči samozřejmě nejsou experti trénovaní v oblasti vztahového poradenství, ani terapeuti. Do cizích problémů a konverzací se proto nepletou a svůj pohled na věc přihodí k dobrému, jen když jsou tázáni.

1. Josef:

Jedno z obvyklých témat rozepří při jízdě Uberem je čekací doba na partnerky (dnes už ale častěji i na partnery :)) a následná starost o to, jestli budou včas na důležité akci – tyto malé rozpory opravdu dokážou vztah zničit. Jinak je ale podle mě lék na veškeré partnerské problémy důvěra a tolerance!

2. Tomáš:

1000 lidí, 1000 problémů... Já myslím, že lidé spolu málo mluví. Je to samej fejsbuk a smajlík, ale když si mají promluvit o něčem důležitém, nemají co říct. Nebo řeknou něco jiného, než si myslí... Lidi, mluvte spolu upřímně i když to třeba nebude příjemné! Vztahu to jedině prospěje.

3. Soňa:

Nejčastější problém je v komunikaci mezi partnery. Neumějí říci, co je ve vztahu těší nebo štve. Další věcí je pak netolerance a neochota cokoliv ve vztahu udělat, aby se posunul dál. Kytka, když se nezalévá, taky uschne.

4. Martin:

Častým problémem ve vztazích je vzájemná tolerance, respekt a důvěra partnerů. Má rada po 26 letech společného života s jednou partnerkou je právě ta důvěra a

respekt toho druhého, a za každou cenu nechtít partnera předělat a přivlastnit si ho jen pro sebe!!!

5. Alan:

Z toho, jak zákazníci o svých vztazích mluví, je často cítit nedůvěra. Někdy se mi dokonce svěří s tím, že partnera podezírají z nevěry. Základní problém je, že lidem chybí vzájemná tolerance. To je to, co jim radím.

6. Ondra:

Moji cestující si velmi často naříkají, že na sebe s partnerem/partnerkou nemají čas. Řešení je ale jednoduché – jezděte častěji Uberem a budete mít času habaděj. ❤️