29032024

čtvrtek, 01 červen 2017 00:00

Nikol Švantnerová - únavová zlomenina nohy

Česká Miss Nikol Švantnerová má opět zdravotní problémy. Před dvěma měsíci byla na operaci slepého střeva a zoufala si, že musí být bez pohybu, který miluje. A nyní se do fitka zase nějaký čas nepodívá. Nikol si kvůli přetěžování svého těla při cvičení přivodila únavovou zlomeninu pravé nohy.


"Několik dní mě noha bolela, pak začala otékat, tak jsem raději navštívila lékaře a bylo jasno. Sama jsem netušila, že to může mít i někdo jiný než profesionální sportovci. Jak je vidět, i sportovec amatér může tělo přetížit. Hodně jsem v poslední době trénovala ve fitku, běhala jsem a dala jsem noze prostě dost zabrat. Mám únavovou zlomeninu nohy v oblasti nártu," přiznala modelka.

"Mám mít hlavně klidový režim, odmítla jsem sádru, ortézu, berličky a slíbila, že budu v klidu. Nohu mám jen zpevněnou obvazem," dodala ve vyhlášením podniku BarBar v táborském hotelu Palcát, kam vyrazila na vystoupení Dary Rolins. Při juchání se snažila spíš poskakovat na jedné noze. "Darču miluju, to nešlo zůstat doma v posteli," uzavřela modelka.
Kromě Nikol na Daru dorazila také spisovatelka Tereza Čiháková.

Ta prozradila také velkou novinku. Čeká miminko. Je ve 4. měsíci těhotenství. "Zatím netušíme, co to bude. Ale zvědaví jsme neuvěřitelně," dodala autorka knih Mrcha a Co muži dali a vzali.