19042024

pátek, 06 prosinec 2013 12:20

Marcela Březinová se bála leguána!

Nákupní centrum Futurum v Hradci Králové slavilo 13. narozeniny, na které zavítaly i české osobnosti. Světlana Nálepková přijela nachlazená, ale s dětmi si hrála a kreslila celé dopoledne.

„Už mám letošní dárky skoro nakoupené,“ chlubila se Nálepková, která zároveň prozradila své kamarádce Marcele Březinové, že by ráda od Ježíška dostala nějaký šperk. Marcela Březinová vyrazila na vánoční saně, a poté ve Futurum v Hradci Králové utrácela a nakupovala vánoční dárky pro své děti.

„Vůbec nevím, co mám koupit Honzíkovi“, svěřovala se v zákulisí Marcela. Po nákupech se fotila se Shrekem a Fionou. „Jste mé oblíbené postavičky! Já úplně miluji Shreka a konečně ho vidím živého,“ smála se v zákulisí Marcela Březinová, která se na letošní vánoce velmi těší, protože bude s dětmi.

 

Součástí narozenin byla i výstava zvířat.

„Hada si do ruky nikdy nevezmu,“ prohlásila Březinová. Ale nakonec si pohladila leguána. „Nekousne?“, bála se Marcela o své zdraví. Také Markéta Konvičková vyrazila na nákupy. A začala zkoušet vše, od večerních šatů až po krásné pyžamko na spaní s Mickey Mousem z Reserved.

„Ale copak ho budu někomu ukazovat, když uléhám sama? To by se někdo musel najít, nějaký sexy krasavec s vyrýsovanými svaly,“ smála se Konvičková.„Ve Futurum jsem utratila opravdu dost peněz, ale já zbožňuji nakupování. Mě je lepší nikam nepouštět,“ říká Markéta, kterou nyní čeká dost práce, protože jede turné s Marií Rottrovou.

 

Svým vystoupením zaujal i Marek Ztracený, který sklidil velké ovace především u dívek. Akce se zúčastnili i hokejisté Mounfiled Hradec Králové či Madalena Joao. Po celé odpoledne hrála skupina Pop Stars a vystoupil kouzelník Richard Nedvěd, který sklidil velký úspěch. A došlo i na losování skútrů, Ipodů a Xboxů pro návštěvníky Futura. Velké množství lidí vidělo bohatý kulturní program či také dětské dílny a workshopy. Narozeninový dort vážil přes 15 kg a měl přes 600 porcí!!