čt25042024

pondělí, 19 květen 2014 09:17

ASIJSKÁ RESTAURACE COA ZVE NA DĚTSKÝ BRUNCH, 1. ČERVNA

coa

Vůbec první brunch oblíbené asijské restaurace COA se koná v neděli 1. června 2014, u příležitosti Dne dětí. Součástí brunche kromě bohaté nabídky asijských pokrmů, neomezené konzumace nealkoholických nápojů včetně výběru 3 alko nápojů (tři piva, tři sklenky vína či prosecca) je i speciální menu a program pro děti s dětským koutkem, chůvou, rautovým stolem a speciální výzdobou.

All you can eat brunch se koná od 11:00 do 16:00 hod, a je v ceně 790 Kč na osobu (děti do 15 let 390 Kč, do 6 let zdarma.

Výběr z menu:

* Domácí palačinky z rýžové mouky s koriandrem a lososem

* Dim sum plněné špenátem, sýrem, zeleninou a kachnou

* Sushi - maki okurka, maki máslová ryba, speciál maki losos – avokádo, wasabi, kaviár

* Tom kha - kokosová polévka se žampiony a s výběrem krevet či kuřecího masa

* Krabí chipsy, yummy nudle se zeleninou

* Žluté kari s mangem a zeleninou

* Minidezerty s papájou, ananasem a litchi

Další termíny pravidelných COA brunchů do konce srpna:

* 29. 6. / Brunch zaměřen na sushi a jahody

* 27. 7. / Brunch s ochutnávkou indické kuchyně

* 31. 8. / Brunch zaměřen na ryby a mořské plody

coa5

Lada Musilová, manager restaurace COA komentuje: „Důvodem, proč jsme se i my rozhodli nastartovat koncept nedělního brunche je stále zvyšující se poptávka u našich klientů, o tento - již můžeme říci - oblíbený koncept. Jednou měsíčně bude součástí kromě našeho standardního menu vždy i tematické obohacení, či už co se týče speciálního menu nebo programu.“

O COA RESTAURANT

Restaurace COA byla otevřena v březnu 2012. Mateřskou společností sítě restaurací COA® je Německo. Zakládající partner reprezentuje silnou značku, garantuje prověřený koncept, autentické asijské receptury včetně vysoké kvality surovin. Čisté formy přírody, teplé barvy a tlumené osvětlení spolu s uklidňující hudbou - to jsou charakteristické črty elegantního interiéru pražské restaurace COA.

To nejlepší z východoasijské kuchyně v nejvyšší kvalitě, připraveno jednoduchým a autentickým způsobem - to je koncept všech restaurací COA®, včetně pražské pobočky. Zvláštní důraz je brán na „duši“ vstupních surovin - jejich čerstvost, výživovou hodnotu, vyváženost a odbornou přípravu.

Menu působí jako procházka exotickými vůněmi, skládá se jak z typických, tak i speciálních regionálních pokrmů inspirovaných hlavně Vietnamem, Thajskem, Japonskem, Čínou a Indonésií. Menu charakterizuje dokonale vyvážená kombinace salátů, dim sum, polévek, pokrmů z woku, kari a jídel - která lze jíst i rukama. Novinkou od tohoto roku je i sushi bar. Kapacita restaurace pojme až 110 osob.

REZERVACE:

COA, Revoluční 1, Praha 1 T: +420 222 318 724 I E: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Otvírací doba: Po – Ne, 8:00 – 23:00 hod.