út16042024

úterý, 05 listopad 2019 00:00

Tipy na vánoční dárky pro děti z Hamleys

Přemýšlíte, čím udělat radost dětem pod vánočním stromečkem? Hračky jsou sázkou na jistotu, ale jaké vybrat, aby podpořily i rozvoj fantazie, citového vnímání, kreativitu a další důležité schopnosti vašeho dítěte? V Hamleys naleznete nepřeberné množství hraček, her a stavebnic.

Na letošní vánoce je zde přichystáno několik novinek, které vaši ratolest (i vaše očekávání, jak má hračka působit) zaručeně nezklamou. Kromě toho zde mají Vrchního Skřítka, který pomáhá dětem sepsat Dopis Ježíškovi a tak zjistíte, po čem vaše dítě touží.

 

Vánoční hity Hamleys:

AquaDabra – fantastické akvárium Pomocí formiček a speciální barevné hmoty si děti mohou vytvořit podle vlastní fantazie rybičky, mořské koníky a další vodní zvířátka, které budou chovat v malém akváriu, které svítí, procházejí jím drobné bublinky a naplnit jej mohou magickou barevnou vodou. Zvířátka mohou dělat dětem společnost třeba i při koupání ve vaně. Je vhodné pro děti od 5 let.

 

Blueberry medvěd Interaktivní plyšák má v těle zabudovaný reproduktor, který si pamatuje víc než 100 zvukových kombinací. Reaguje na hlasové podněty i na dotek. Děti se s ním mohou mazlit i si s ním povídat. Rozvíjí fantazii, slovní zásobu i sociální interakci. Je vhodný pro děti od 4 let.

 

Maped Creativ Kolekce kreativních sad francouzské značky Maped. Obsahuje například prstové barvy, samolepky, razítka, modelovací hmoty, voskovky a různé doplňky ke kreativnímu tvoření. Sady jsou vhodné pro děti již od 2 let. Kachnička na dálkové ovládání Klasická gumová kachnička do vody v poněkud větším provedení a s dálkovým ovládáním. Děti si s ní vyhrají nejen ve vaně, ale třeba i na rybníce. S pomocí rodičů zabaví děti od 1 roku.

Chameleon měnící barvy Robotický chameleon dokáže měnit své zabarvení podle prostředí, ve kterém se právě nachází. Pohybuje se po vyznačených trasách, které mu malí „chovatelé“ načrtnou na přiložené barevné papíry. Skvělý dárek pro malé přírodovědce od 3 let.

 

Zorbi – mysteriózní létající talíř Světélkující létající talíř z kolekce kouzel a triků Marvin´s Magic. Dovede proplouvat vzduchem a kroužit kolem rukou, jakoby byl ovládán jen silou vůle. Zaručuje úspěch při kouzlení na dětských oslavách. Naučit se ho ovládat vyžaduje však trochu píle a zručnosti. Vhodný pro děti od 9 let.

A to nejsou zdaleka všechny novinky, které jsou v Hamleys na letošní Vánoce přichystané. Jejich představení proběhlo 1. listopadu za účasti známých hereček Kristýny Leichtové, Anety Krejčíkové, Moniky Zoubkové a dalších, které přišly obdivovat nové hračky i se svými dětmi a určitě jim něco pěkného pořídily.