so20042024

pondělí, 28 leden 2019 15:45

Záběry z českých chovů prasat a oficiální evropská petice

Původně jsem Vám to video ani neplánoval posílat. Nechtěl jsem Vám kazit den a navíc – pro Vás by to nebyla žádná velká novinka. Vše na záběrech je legální, potvrdila to i česká veterinární správa.
Selátka prý umírají i v přírodě a zavírání prasnic do klecí bez možnosti se otočit je prý způsob, jak tyhle malé růžové čuníky chránit před jejich matkami… Pokud se na záběry z českých chovů prasat přesto podívat chcete, klikněte ZDE
Video sice už viděly statisíce lidí, ale jen málo z nich podepsalo Evropskou občanskou iniciativu za Konec doby klecové. Z komentářů k příspěvku víme, že se spousta lidí bojí vyplňovat svůj pas nebo číslo OP. Ty jsou ale potřeba, protože celá ta petice je oficiální nástroj evropské přímé demokracie, může ji podepsat každý občan EU a nutnost vložit tyto identifikátory je ze zákona daná.
 

Na Vás a na Vaše hodnoty a přesvědčení se můžu spolehnout a tím pádem vím, že Vás tato překážka nezastaví. Evropskou petici prosím podepište, je to moc důležité.
 
ANO, CHCI KONEC DOBY KLECOVÉ

PS: Možná už se k Vám dostala šuškanda, že se „něco chystá“ na konec ledna, kdy vstoupí v účinnost zákaz kožešinových farem v ČR. Ano chystá, ale tohle ještě není ono! Už brzy Vám dám vědět a už brzy Vás znovu jménem zvířat v klecích požádám o pomoc. Bude to jízda.
Marek Voršilka 
Předseda s odhodláním
OBRAZ - Obránci zvířat
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript." rel="noopener" target="_blank">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 
www.obrancizvirat.cz