29032024

pátek, 08 červen 2018 03:05

Těhotná Mesarošová předváděla plavky

Modelka Dominika Mesarošová předvedla těhotenské bříško. V 6. měsíci se nebála svléknout do plavek a ukázat se na módní show. "Chvíli jsem o tom přemýšlela, pak jsem si řekla, proč ne. Přišla jsem si to užít," prozradila Dominika, která má termín porodu v září. 

 
"Cítím se dobře, nahoře mám sedm kilogramů, opravdu nemám žádné problémy, zatím si to užívám. Podle ohlasů jsem se líbila, tak to jsem moc ráda," upřesnila. Užila si i módní přehlídku plavek v rámci znovuotevření luxusního pražského casina Magic Planet Gold.  Dominiku předvádět plavky přemluvila její kamarádka Agáta Prachařová, která módní show organizovala. Sama se ale předvádět neodvážila. "Já myslím, že naposledy to stačilo. Já už to přenechám mladším nebo těhotným," dodala s úsměvem Agáta Prachařová.
 
Slavnostním večerem provedl Leoš Mareš, který se ujal i role dýdžeje. Vedle Mesarošové se na přehlídkovém mole objevila bývalá vicemiss Lucie Kovandová. Ta prozradila, že už je nějaký čas šťastně zadaná. "Ano, jsem zamilovaná a po dlouhé době opravdu šťastná," dodala Lucie.
 
Znovuotevření luxusního casina si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Dorazily krásky Kateřina Průšová, Eliška Bučková, Aneta Vignerová, Kate Mátl, Míša Nosková, Zdeněk Hrubý nebo Victoria.
 
zdroj foto: Magic Planet Gold