19042024

čtvrtek, 05 říjen 2017 22:19

Slavné blondýnky se sešly na párty

Rozhodně rekord v počtu slavných blondýnek na jedné párty. Slavné české krásky s blond kšticí se sešly na Blondies párty v novém baru v centru Prahy. Brunetám byl vstup zakázán, přesto se jich na párty pár objevilo. Ale v přestrojení. Dorazily slavné české brunetky, které blond vlasy vyřešily parukou.


Česká Miss Nikol Švantnerová, moderátorka a herečka Eva Decastelo nebo modelka Kateřina Votavová. Všechny znáte jako sexy brunetky. Jak si vedly jako blondýnky? Přesvědčte se sami!


Nikol to dokonce vzala kompletně i s očima a nasadila modré čočky. "V těch se cítím lépe než v těch blond vlasech. Na jednu párty je to fajn, ale vím jistě, blondýnkou nikdy nebudu. Jako brunetka se cítím výrazně lépe," prozradila Švantnerová, která si paruku pořídila speciálně na Blondies párty. To Kateřina Votavová ji prý nosí velmi často. "Je to fajn zpestření milostného života doma, ale nosím ji i ven. Baví mě to a myslím, že jako blondýnka taky nejsem k zahození," usmála se finalistka České Miss. Eva Decastelo  se jako blondýna cítila výborně. "Naprosto skvěle. Blond je prostě víc sexy než hnědovláska a je mi docela líto, že mi blond nesluší tak jako třeba Nikol Švamtnerové, hned bych do toho šla," dodala na slavnostním otevření Blondies baru Eva.
 
Poprvé po porodu se objevila na veřejnosti Nikol Štíbrová, která před dvěma měsíci porodila syna Mathiase.  Slavnostní otevření Blondies baru moderovala společně se svými kolegyněmi z 3v1 Nikol Štíbrovou a Veronikou Arichtevou. Nikol je po porodu v parádní formě. "Něco jsem shodila, nestíhám jíst, nespím a bydlím ve 4. patře bez výtahu, ale to neřeším. Uklidním všechny maminky, kila nahoře pořád mám.," prozradila.  A co říká na mateřství? "Věděla jsem, že to bude záhul, ale že bude stokrát větší, jsem nevěděla. Máme doma řvounka. Před týdnem jsem mu řekla, že když brečí, tak vypadá jako Roman Skamene, tak od té doby se začal chovat docela normálně. Bojí se, že mu řeknu Romane," dodala se svým pověstným humorem.

A které blondýnky si slavnostní otevření Blondies baru nenechaly ujít? Kateřina Brožová, Eva Perkausová, Šárka Grossová s dcerou Denisou, Karolína Mališová, Kateřina Klausová, Anička Slováčková, Tereza Zimová, Petra Vraspírová s partnerem Romanem Vojtkem nebo zpěvák Zdeněk Hrubý. Jediná, kdo dress code blond vlasy nedodržela, byla Andrea Pomeje. "To byste vidět nechtěli," dodala se smíchem Pomeje, která si zase vzala takový výstřih, že si pánové na párty užily fanstastický pohled.