čt28032024

čtvrtek, 13 duben 2017 07:20

Adam Mišík jako Yve Saint Laurent zazpíval k narozeninám Martě Jandové

Zpěvačka Marta Jandová oslaví zítra své 43. narozeniny a první oslavu má za sebou. Včera jí překvapil obřím narozeninovým dortem na slavnostní křtu parfému Yve Saint Laurent Mon Paris kolega z show Tvoje tvář má známý hlas Adam Mišík. A zase v převlečení. Adam jako by z oka vypadl návrháři Yve Saint Laurentovi. A byl to záměr. Podobná tvář, nazrzlé vlasy, stejný účes, stejný outfit, stejné brýle jako mladý francouzský módní bůh.


Adam moderoval křest nového dámského parfému Yve Saint Laurent Mon Paris, jehož kmotrou byla společně s Nikol Švantnerovou a Zorkou Hejdovou právě Marta Jandová. A byla to skvělá volba. Adam i Marta milují Paříž a pozor. Oba mluví plynule francouzsky. "Učil jsem se asi čtyři roky, moje maminka je profesorka francouzštiny," prozradil Mišík.


A jak se cítil v roli Yve Saint Laurenta? "Módu mám také rád. Je to pocta, že tady mohu coby tento velký muž být," dodal Mišík. Marta Jandová ve Francii kdysi chtěla žít a francouzštinu se naučila úplně sama. "Jsem opravdu samouk. Nakoupila jsem učebnice a šprtala. Nakonec jsem skončila v Americe a pak v Německu, ale Paříž a celou Francii miluju a má ji v srdci. Mám k ní strašně blízký vztah, byla jsem tam nesčetněkrát," prozradila Marta. Na slavnostním večeru také zazpívala píseň ve francouzštině, kterou specielně pro tento event na počet návrháře Yve Saint Laurenta složila.


Přivonět si k novému parfému Mon Paris dorazila řada dalších známých tváří. Nechyběly Sandra Parmová, Daniela Písařovicová, Petra Svoboda, Eliška Bučková, Kateřina Průšová, Renata Langmannová, Jitka Nováčková, Monika Leová, Eva Perkausová, Aneta Vignerová, Michaela Gemrotová, Andrea Bezděková, Karolína Mališová, Lucie Kovandová, Ivana Mentlová, Kateřina Kristelová Eva Decastelo nebo hlavní vizážistka YSL Michaela Ohemová.