19042024

čtvrtek, 10 prosinec 2020 00:00

Vsaďte na švýcarský přípravek prvotřídní kvality a soutěžte o zlatý poklad!

Muži o intimních potížích neradi mluví, proto jsou to právě jejich ženy, které je nejčastěji přesvědčí k návštěvě urologa, když začnou mít problémy se zbytnělou prostatou. Není přitom zač se stydět – potíže jako je časté močení (a to i v noci), slábnoucí či přerušovaný proud moči nebo urgence na močení postihují přibližně 40 % mužů po padesátce.

Problémy způsobuje benigní hyperplazie prostaty (BHP), což je jedno z nejčastějších nezhoubných bujení u mužů, které zároveň úzce souvisí i s potencí. Podle studií více než 50 % mužů při BHP ztrácí chuť na sex nebo mají problémy s erekcí a 38 % i s ejakulací. Důležité je ovšem nestrkat před zdravotními neduhy hlavu do písku, ale postavit se jim čelem, než se začnou obtíže stupňovat. Proto je žádoucí pomoci organismu vhodnými prostředky, mezi něž patří i potravinové doplňky s prospěšnými přírodními látkami.

Řešení představuje přípravek RED3, který podporuje zdraví prostaty, má příznivý vliv na potenci a zároveň mužům dodává vitalitu. Základní účinnou složkou doplňku stravy je slivoň africká, působící příznivě na prostatu a přispívající k normální funkci močového měchýře a dolních močových cest. Dále produkt obsahuje řeřichu peruánskou, které se též říká maca. Ta podporuje sexuální zdraví mužů a jejich fyzickou kondici, má pozitivní vliv na plodnost i vytrvalost. Dalšími důležitými složkami jsou sibiřský ženšen, len setý, kustovnice čínská, gumojilm jilmový a sója. Kombinace všech těchto látek dodává mužům vitalitu a opět jim navrací sebevědomí a chuť do života.

Cemio RED3 90 kapslí (balení na 3 měsíce) zakoupíte v lékárně nebo na www.red3.cz.

Vánoční balení: 90 + 15 kapslí zdarma

Cena: 529 Kč

Tip: Vsaďte na švýcarský přípravek prvotřídní kvality a soutěžte o zlatý poklad!  Zakoupením luxusního vánočního balení Cemio získáte více než jen krásný dárek pro sebe nebo pro své blízké - můžete se zapojit do soutěže o švýcarský poklad! Vyhrát můžete jednu ze 30 zlatých cihliček, 500 ročních kůr Cemio a spoustu dalších výher. S Cemio přípravky vyhrává každý! Stačí vyplnit kód z vnitřní strany vánočního balení Cemio na stránkách www.cemiosoutez.cz a ihned se dozvíte, jaký dárek získáváte

Soutěž: vyhrajte 3 vánoční balení přípravku RED3

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku:

Kolik kapslí najdete ve vánočním balení přípravku RED3?

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 12. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.   

 Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Red3".