čt25042024

pátek, 07 červenec 2017 00:00

Ledová káva EISKAFFEE přichází s novinkami

Venku už to pomalu začíná vypadat, že zima skončila a mnoho nedočkavců tak už netrpělivě vyhlíží léto a teplé letní dny, které jsou příslibem odpočinku, a především dobré nálady. Tyto pohodové chvilky si může každý zpříjemnit osvěžujícím drinkem, který Vás zároveň i povzbudí, protože právě léto a vysoké teploty jdou ruku v ruce s konzumací nejrůznějších chladivých nápojů. Pokud jste milovníkem kávy, tak ani vy nemusíte klesat na mysli, EISKAFFEE Vám přináší to pravé ledové osvěžení, které oceníte nejen v horkých letních dnech, ale kdykoliv během celého roku.

EISKAFFEE je lahodný drink určený nejen pro rychlé ledové osvěžení, ale i jako posilující svěží nápoj pro celý den. Značka EISKAFFEE přichází letos na jaře s několika novinkami v podobě EISSCHOKO v plechu, EISMOCCA a EISMACCHIATO.

„Káva je mezi spotřebiteli všeobecně velmi oblíbená, patří mezi typické nápoje, které si většina z nás denně ráda dopřeje. Jsme proto rádi, že můžeme zákazníkům nabídnout i v letních měsících alternativu klasické teplé kávy,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky EISKAFFEE. „Značka EISKAFFEE působí na českém trhu již 15 let, a za tuto dobu se stala nejprodávanější ledovou kávou. Dosud měla v portfoliu klasickou ledovou kávu, její light variantu a ledovou čokoládu EISSCHOKO. Nicméně pro rok 2017 přicházíme hned s několika zajímavými novinkami,“ dodává Martin Kincl.

Výhradním distributorem pro Českou republiku je společnost ALIMPEX FOOD a.s., která dosud nabízela klasické EISKAFFEE k dostání v papírovém 1l balení se šroubovacím uzávěrem nebo 500ml balení s brčkem a menším 250ml balení v plechovce a odlehčenou variantu v papírovém 500ml balení. Klasické EISKAFFEE i EISKAFFEE light v 500ml balení je k dostání za doporučenou cenu 17,90 Kč, v 250ml balení v plechovce za doporučenou cenu 20,00 Kč a 1l balení za doporučenou cenu 29,90 Kč.

Klasická ledová káva EISKAFFEE – povzbuzení pro tělo i mysl v horkých letních dnech

Ledová káva je skvělým řešením pro horké letní dny. Nejen, že výborně chutná, ale zároveň Vás i osvěží.

Ledová káva EISKAFFEE light

Chladivý drink s nezaměnitelnou lahodnou chutí kávy si nyní nemusejí odříkat ani jedinci, kteří dávají přednost odlehčeným nápojům, protože na trhu je k dostání i EISKAFFEE Light. Jedná se o variantu, která oproti klasickému EISKAFFEE obsahuje méně cukru, a tedy i menší množství kalorií.

Ledová čokoláda EISSCHOKO představuje bezkofeinový čokoládový nápoj

Jedná se o osvěžující nápoj, který nejenom výborně chutná, ale dodá energii potřebnou pro horké dny plné zábavy. Balen je v 500 ml obalu s brčkem a zákazníci ho zakoupí za 18,90 Kč.

Od jara 2017 k dostání také plechovka EISSCHOKO 250 ml.

EISMOCCA 250 ml

Další novinkou pro rok 2017 je ledová káva EISMOCCA, která má oproti klasickému EISKAFFEE mnohem intenzivnější kávovou chuť. Na své si tedy přijdou ti, kteří mají v oblibě silnější kávu.

EISMACCHIATO 250 ml

Jedná se o velmi lahodnou kávu typu Laté Macchiato. Své zákazníky si jistě najde mezi těmi, kteří holdují jemnější, aromaticky laděné kávě.

Ceny výrobků v plechovce se pohybují od 22 Kč na obchodních řetězcích i nezávislém trhu do 30 Kč v rámci prodeje na dalších místech jako jsou např. benzinové čerpací stanice nebo různé bufety.

Soutěž: Vyhrajte balíčky ledových káv!

Jaké jsou novinky v ledových kávách EISKAFFEE pro léto 2017?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Manner.

 

Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.