čt25042024

čtvrtek, 03 březen 2016 13:23

Buďte styloví s PUMA Sportstyle!

Pro sezónu jaro/léto 2016 přichází PUMA s originálními kousky, na kterých oceníte především střihy, materiál a také zajímavý design. Nová dámská lifestylová kolekce se hodí do města i do přírody. Jakmile ji na sebe obléknete, už nebudete chtít nic jiného!

Absolutní novinkou pro tuto sezónu jsou dámské boty PUMA R698 IGNITE GRAPHIC, které jsou kombinací kultovních bot z rodiny PUMA Trinomic a technologie IGNITE. Inovativní pěna IGNITE v mezipodešvi zaručuje větší odpružení a maximální pohodlí. Součástí kolekce je také dámský model PUMA ESKIVA inspirovaný boxerskými botami PUMA Gong, které byly představeny už v sedmdesátých letech.

PUMA ESKIVA jsou výsledkem kombinace tradičního designu a moderních materiálů. Vysoké tenisky z jemné bílé kůže mají jednoduché a efektní šněrování. Streetové tenisky inspirované boxerským ringem nosí i zpěvačka Rihanna, kreativní ředitelka a ambasadorka značky PUMA.

Dámské triko PUMA AOP TEE s celoplošnou černobílou grafikou má delší, mírně vypasovaný střih a je vyrobeno z pohodlného materiálu. Originální vzor zaujme na první pohled. Mikina na zip PUMA HOODED TRACK JACKET je vyrobena z kvalitního materiálu, má kapuci, pohodlný střih a praktické postranní kapsy. Skvěle se hodí ke kalhotám PUMA TRACK PANTS, oba tyto kousky jsou inspirovány rokem 1968.

Dámská stylová taška PUMA ARCHIVE SHOPPER je vyrobena z odolného materiálu a má delší popruhy pro praktické nošení. Do hlavní kapsy na zip se vejde nákup i materiály do školy nebo do práce. Taška má originální černobílý design a velké logo PUMA. Perfektně ladí s trikem z kolekce.

Soutěž:

Chcete vyhrát trika Puma - bílé ve velikosti M a tmavé ve velikosti S?

Čím jsou inspirované boty PUMA ESKIVA?

56690801 Logo Tee SPORTSTYLE 549-Kč

a) Ledními bruslemi


b) Boxerským ringem


c) Kopačkami PUMA evoSPEED SL

 

570330 02

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 3. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma".

Vyhrává 199. a 299. správná odpověď.