so20042024

neděle, 26 červen 2022 22:12

Za vysvědčení virtuální realita na tobogánu a aquazorbing zdarma

Přemýšlíte nad tím, čím udělat dětem radost za vysvědčení? Vyrazte do čestlického aquaparku ve čtvrtek 30. června, kde si pro všechny žáky i školáky připravili dárek za vysvědčení – aquazorbing i unikátní virtuální realitu na tobogánu MAGIC TUBE zdarma!

Vysvědčení se pomalu a jistě blíží a vy stále nemáte vymyšlený dárek pro svého pilného žáčka nebo studenta? Dopřejte dětem po dlouhém školním roce nekončící zábavu plnou dobrodružství i adrenalinu a oslavte tento významný den v Aquapalace Praha, který vás v mžiku přenese do exotického mexického zálivu!

Na co se můžete těšit?

Všechny děti si mohou po celý čtvrtek 30. června užít aquazorbing nebo virtuální realitu na tobogánu MAGIC TUBE zdarma. Proletí se mléčnou dráhou, spatří meteorit, a to vše prostřednictvím VR brýlí, které si nasadí před vesmírným vzletem. Vodní nadšenci si jistě užijí i vylepšenou podobu nejdelšího tobogánu Canyon a 450 m dlouhou řeku vinoucí se celým Vodním světem. Díky nově upravenému povrchu se navíc divoká jízda o délce rekordního čtvrt kilometru rázem promění v ještě bláznivější dobrodružství a zbrusu nové barevné osvětlení navíc zajistí perfektní atmosféru. S ratolestmi můžete užít také pravé mořské vlnobití s dominantní pirátskou lodí, která se nachází v Paláci pokladů nebo jízdu na 21 skluzavkách a tobogánech. Pro ty nejmenší je pak připraveno i nové dětské brouzdaliště.

Bohatý program po celé léto

Aquapalace Praha si pro všechny návštěvníky připravil bohatý mexický program pro celé prázdniny, takže o mexické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a dekorace rozhodně nebude nouze. Navíc je pro děti připravený bohatý animační program plný her a zábavy v mexickém stylu po celé léto!