čt28032024

čtvrtek, 03 prosinec 2020 11:20

Spojte vánoční dárky se zážitky

Nakupujute dárky na poslední chvíli a nemáte stále žádnou inspiraci, co darovat? Máme pro vás tip. Nejlepší je darovat zážitek, protože ten vám nikdy nikdo nevezme a vzpomínky na něj vám dlouho zůstanou. A jaké zážitky jsou tento rok nejoblíbenější?

 

„Letos jsou velmi populární poukazy na kreativní víkendy na horách. Můžete si vybrat buď pobyt na horské chatě nebo trochu luxusnější variantu, wellness hotel. To je populární především pro ženy, které si chtějí odpočinout, zrelaxovat a hlavně se naučit něco nového. Nabízíme kurzy akvarelu, pletení košíků, domácí kosmetiku a velmi populární jsou i kurzy výroby korálků,“ říká Lucie Beranová z agentury Báječné zážitky.

Pro muže jsou stále populární vouchery na jízdu tankem, střelnice nebo degustace. „Poslední dobou se nám osvědčily i vouchery na pánskou jízdu, kde se hostesky o všechno postarají a pánové si užijí adrenalinové zážitky jako jsou čtyřkolky nebo jízda na skútrech,“ doplňuje Lucie z agentury Báječné zážitky.

A jak se říká, nejlepší je ten dárek, která udělá radost tomu druhému, ale i vám. Proto doporučujeme voucher na romantický pobyt v Praze nebo na horách. Užijete si to a s partnerem prožijete i něco nového.

A pokud znáte někoho, kdo je single, pak mu nezapomeňte věnovat poukaz na seznamovací pobyt. Třeba tam pojede sám a odjete v páru. Pokud stále nemáte vybráno, koukněte se pro inspirace na web

www.bajecnezazitky.cz

Třeba se ta inspirujete s i vy.