čt28032024

neděle, 23 září 2018 03:00

Stresují Vás při cestě do Prahy problémy ? Máme pro Vás jednoduché, rychlé a levné řešení!

Nabízíme parkování v řadě garáží po celé Praze, a to jak v  historickém  centru tak i na okraji města. Záleží jen na Vás, kterou část  Prahy si vyberete. 

 

 

Své místo si můžete rezervovat z domova. Na telefonu, tabletu nebo počítači zadáte, kdy a kde chcete parkovat, a zobrazí se Vám volná místa a zároveň i cena. Rezervace a platba Vám pak nezabere více než 2 minuty. 

Po příjezdu Vám garáž otevře recepce nebo ji jednoduše otevřete ze svého mobilu. Minimální délka rezervace je 12 hodin a cena závisí na zvolené lokalitě. 

 

 MR.PARKIT odměňuje také své věrné zákazníky. Za každé 3 odparkované rezervace získáte tankovací kartu CCS Bonus+ v. 

 

Pokud jste majitelem elektromobilu, jistě Vás potěší, že v garáži Španělská na Vinohradech je k dispozici i několik dobíječek, díky kterým můžete nabít Váš vůz přímo v centru Prahy.  Dobíjení je pro klienty s rezervací parkování zdarma. 

 

Další zajímavou službou, kterou MR.PARKIT nabízí, je kurz parkování. Po absolvování 2 hodinového kurzu se pro Vás stane parkování požitkem. 

 

MR.PARKIT odměňuje také své věrné zákazníky. Za každé 3 odparkované rezervace získáte tankovací kartu CCS Bonus+ v hodnotě 200 Kč. 

 

Více na: www.mrparkit.com