čt25042024

středa, 11 prosinec 2019 08:11

Vánoční nákupy v Premium Outlet Prague Airport

Nakoupit vánoční dárky v klidu a v příjemném prostředí se vám i prosincovém termínu může podařit v outletovém centru v těsné blízkosti Letiště Václava Havla. Zde si vyberete ve více než 70 obchodech z mnoha světových značek luxusní dárky pro všechny, kterým chcete připravit radostné překvapení pod stromečkem.

 

Oblečení, doplňky, šperky, hračky, kosmetiku, potřeby pro domácnost, vánoční výzdobu, čokolády, sportovní potřeby – vše naleznete v Premium Outlet Prague Airport pod jednou střechou na ploše přes 20 tisíc m2. A navíc za atraktivní ceny o 30 – 70 % nižší než v běžné distribuci

Zastoupeny jsou zde značky jako například Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Gant, Bogner, Palmers, Barker Shoes, Guess, Barbour, Burberry, Luca Bertelli, La Martina, Prada, Desigual, Fendi, Jacob Cohen, Home and Cook, Delsey, Gucci, Hamleys, Retro Jeans, Blažek, Triumph, Versace a mnoho dalších.

Architektura centra je inspirována ulicemi staré Prahy, koridory jsou vzdušné a prostorné, prosklené střešní plochy zajišťují dostatek denního světla a večer se rozsvěcují krásné stylizované lampy a stropní světla. Navíc můžete sledovat z kryté terasy i přistávající letadla. A samozřejmě nechybí útulné kavárny a restaurace.

Součástí centra je zastřešené parkoviště s kapacitou 2.400 míst! Ale outlet je dostupný i autobusy MHD nebo zdarma kyvadlovou dopravou minibusem z letiště Václava Havla.