čt28032024

úterý, 16 duben 2019 02:00

Tipy pro krásné nehty

Nikdo nemá rád pocit suché a drsné kůže, zejména pokud jde o ruce. Často se stává, že se hrubé kůže nemůžeme zbavit i po několik dnů. Připravili jsme několik užitečných tipů pro krásné ruce.

 

Nepřehánějte to s mytím 

 

Mytí rukou je samozřejmě nejdůležitějším prvkem hygieny, ale nic se nemá přehánět. Používejte ochranné rukavice vždy, když budete mýt nádobí či uklízet koupelnu. Nadměrné vystavování vodě vaši pokožku rukou silně dehydratuje.

Pečlivě vybírejte druh mýdla

 

Na trhu je k dostání nepřeberné množství značek a druhů mýdel. Vybírejte si ta s jemným složením, která neobsahují sulfáty. Mýdla by měla naopak obsahovat co nejvíce přírodních ingrediencí, jako jsou aloe vera, olivový olej či bambucké máslo. Takováto mýdla budou vaši pokožku vysušovat mnohem méně.

 

Mějte vždy u sebe hydratační krém

 

Krém na ruce je naprostým základem v péči o pokožku rukou. Bohužel máme tendenci na něj zapomínat. „Já ho například mám položený na dřezu, takže když zapomenu použít gumové rukavice, po umytí nádobí si vždy namažu vodou a saponátem namáhané ruce,“ říká Jacquie Carter a dodává: „Naneste krém, dokud je pokožka ještě mokrá, právě tak nejlépe vstřebá vlhkost a ruce budou krásně jemné a hebké. Noste krém v kabelce, sportovní tašce a mějte ho i na stole v kanceláři. S krémem na ruce to zkrátka nikdy nemůžete přehnat!“ Nezapomeňte krém na ruce vmasírovat i do vašich nehtů, kterým hydratace také velmi prospěje.

 

Mějte krásné nehty! Náš tip: 36 nových speciálních prodyšných laků

 

* vše v jednom výživa i barevná pigmentace (aplikace: 2 vrtvy + doporučujeme nadlak)

* přísady adhezí a přísady lesků eliminují potřebu podkladových výživ a nadlaků

* zpevňují, hydratují a urychlují růst nehtů

* pokročilá kyslíková technologie na bázi kontaktních čoček

* extrakt z mořských řas pomáhá nehty hydratovat a oživovat

* Červený čaj a Arganový olej pomáhá vyživovat, posilovat, zabraňuje loupání a lámání

* Povzbuďte silný a zdravý růst nehtů s prodyšnými laky

 

100% Vegan barevný prodyšný lak a lesk, 13 Free neobsahují :

DBP, toluen, formaldehyd, formaldehydová pryskyřice, kafr, ethyl Tosylamide, xylen, Mehtylisothiazolinone (MIT), trifenylfosfát (TPP), monomethylether hydrochinonu (MEHQ / HQ), lepek, parabeny a žádné živočišné deriváty.

MOC: 1ks / 399 CZK / 15 ml

www.sparitual.eu