čt25042024

pondělí, 08 říjen 2018 00:00

Kazar s heslem "Zasloužíš si to nejlepší ... Vždy".

Chris Elson, britský model, který běžně spolupracuje s takovými světovými značkami jako jsou Dolce & Gabbana a Giorgio Armania a slavná polská modelka a influencerka Aleksandra Kowal (Szindy) se stali tvářemi image kampaně značky Kazar s heslem "Zasloužíš si to nejlepší ... Vždy".

Dne 4. října byla zahájena image kampaň značky Kazar s heslem "Zasloužíš si to nejlepší ... Vždy". Hlavními postavami videoklipu a fotoreportáže jsou slavná polská modelka a influencerka Aleksandra Kowal (Szindy), a Chris Elson, britský model, který běžně spolupracuje s takovými světovými značkami jako jsou Dolce & Gabbana a Giorgio Armani.

Kazar je prémiová značka, která nabízí produkty nejvyšší kvality, které s každou sezónou nejen pasují k současným trendům světové módy, ale především jsou odpovědí na potřeby nejnáročnějších zákazníků. Obuv, kabelky a batohy, hodinky, peněženky, pásky, sluneční brýle, parfémy a produktová řada Home Fragrance doprovázejí ženy a muže v každodenních životních situacích, a to jak v práci, tak ve volném čase - např. na cestě na jógu, nebo během setkání s blízkými - večeře s partnerem, vyjížďka s přáteli a procházky s rodinou. Móda již není vyhrazena pouze pro módní mola. A právě o tom je nejnovější image kampaň značky.

"Je to první tak velká image kampaň značky Kazar. Její poselství je široké a univerzální. Ukazujíc produkty z pohledu lifestyle neopouštíme obraz značky, spojované se stylem a světem módy. Zdůrazňujeme však a ukazujeme, že způsob, jakým návrháři značek interpretují trendy ze světových mol a ulic, funguje velmi dobře rovněž v každodenních situacích.

Heslo kampaně sděluje naše klíčové hodnoty: přivázání ke kvalitě, odhodlání, otevřenost na potřeby zákazníků a touha být blízko, zapojit se do života, učinit jej krásnější a zákazníky šťastnější. Chceme být první značkou nejen pro ty, kteří znají naše výrobky, ale také pro ty, kteří ještě nejsou našimi zákazníky"- říká Artur Kazienko, předseda správní rady Kazar.

Reklamy budou viditelné v digitálních médiích a sociálních médiích (Facebook, Instagram, YouTube). Vícekanálová komunikační strategie značky byla vytvořena Monou Kinal, globální marketingovou ředitelkou značky Kazar. Fotografie pro kampaň byly vytvořeny Marcinem Kempským, videoklip režíroval Szymon Dudka a za výrobu fotografií a videí zodpovídá agentura I Like Photo. Po kampani bude značka pokračovat ve směru komunikace založené na životních situací v kontextu, mj. práce, volného času a vztahů s příbuznými.

Kolekce podzim / zima 2018 je k dispozici v butiku Kazar v Praze a online obchodě na adrese kazar.com.