út19032024

pondělí, 13 červen 2022 00:33

Léto v Aquapalace Praha se ponese na vlnách Mexika.

Nejzábavnější aquapark ve střední Evropě přenese všechny návštěvníky do pestrobarevného Mexika a po celé léto nabídne bohatý animační program pro ratolesti každého věku. Aquapalace Praha si připravil také spoustu novinek, jako je zcela nový povrch Divoké řeky, hudba v tobogánu nebo zcela nové dětské brouzdaliště.

Tematický program a speciální akce byly dnes slavnostně představeny ve Vodním světě za účasti velvyslankyně Spojených států mexických a řady známých osobností.

Dynamika, barvy, a především slunce a tyrkysová voda – zažijte v Aquapalace Praha léto stejně, jako byste se nacházeli v Mexickém zálivu. O mexické speciality, stylové míchané koktejly, tradiční hudbu, tance a dekorace rozhodně nebude nouze.

„Tématiku Mexika jsme zvolili z toho důvodu, že se obecně mexická kultura řadí k těm nejživějším a nejbarevnějším, a proto našemu létu dodá tu pravou dynamiku. Vodní svět nabídne animace, hudební večery, a hlavně speciální gastronomii v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Je nám zároveň velkou ctí, že záštitu nad Mexickým létem převzala velvyslankyně Spojených států mexických její excelence Rosaura Leonora Rueda Gutierrez. říká Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha a dodává: „Věříme, že díky nabitému programu, který jsme nyní odhalili, i vysoké kvalitě služeb bude letošní léto z hlediska návštěvnosti rekordní.“

Čestným hostem zahájení letní sezóny v Aquapalace Praha byla i mexická velvyslankyně: Vítáme, že se známost o Mexiku a naší kultuře šíří dál různými i velmi originálními způsoby. Díky obdobným aktivitám, jako teď připravilo Aquapalace Praha, se naše země dostává ještě více do povědomí veřejnosti, za což jsme velice rádi. Navíc tento rok slavíme krásné výročí, kdy naše země navázaly diplomatické styky,“ říká Rosaura Leonora Rueda Gutierrez, velvyslankyně Spojených států mexických. Na akci zavítaly také slavné VIP osobnosti. Zahájení Mexického léta moderoval známý herec a moderátor Justin Svoboda, akce se zúčastnila i modelka a herečka Eva Decastelo, která si zahrála s mexickými hudebníky a s návštěvníky se podělila o svůj vztah k Mexiku.

Hudba v tobogánu i nové brouzdaliště

Během léta si budou moci návštěvníci vyzkoušet také nové atrakce. Pro ty nejmenší je připravené zcela nové dětské brouzdaliště, milovníci adrenalinu si pak užijí vylepšenou podobu tobogánu Canyon i 450 m dlouhou řeku vinoucí se celým Vodním světem. Díky nově upravenému povrchu se divoká jízda o délce rekordního čtvrt kilometru rázem promění v ještě bláznivější dobrodružství a zbrusu nové barevné osvětlení navíc zajistí perfektní atmosféru.

Novinkou je také speciální hudba v tobogánu. Skvělý zážitek nabídne také unikátní virtuální realita na tobogánu MAGIC TUBE, která milovníky vodních radovánek přenese na vesmírnou dráhu.

Vodní svět Aquapalace Praha nabízí kromě letního programu pestrou paletu atrakcí a zážitků ve třech tematických vodních palácích a rozsáhlou venkovní zónu. Mezi oblíbené atrakce se řadí nejdelší tobogán v České republice, který měří rekordního čtvrt kilometru, VR Avatar zóna pod vodní hladinou nebo umělé vlnobití v Paláci pokladů.

Čestlický aquapark nabízí i další zóny, jež jsou jako stvořené k relaxu a odpočinku po náročném dni s ratolestmi. Zkuste navštívit rozsáhlý Saunový svět, jenž je komplexem čtrnácti saun a prohříváren. Najdete v něm vyhlášené finské sauny, římské lázně či mnoho venkovních saun. Pro milovníky odpočinku, masáží a jiných procedur je ideálním místem luxusní SPA & Wellness.

Více informací o Aquapalace Praha i chystaném programu najdete na stránkách www.aquapalace.cz.