29032024

čtvrtek, 07 září 2017 10:40

S ActivePassem od Sodexo do fitness, aquaparku i do ZOO

Společnost Sodexo Benefity nabízí firmám a institucím nový zaměstnanecký benefit – kartu ActivePass pro sport, relax a volnočasové aktivity. Ta držiteli již brzy umožní využívat přes 1000 sportovišť a volnočasových zařízení po celé České republice za jednotnou zvýhodněnou cenu.

 

Zaměstnavatelé navíc mohou na kartu ActivePass svým zaměstnancům finančně přispívat.

Navštěvovat denně různá sportoviště, chodit do saun, aquaparků, do ZOO a na další místa, kde můžete aktivně trávit svůj volný čas za zvýhodněný měsíční paušál? I takový benefit vám dnes může dopřát zaměstnavatel díky společnosti Sodexo. Ta pro své klienty připravila novou kartu ActivePass, která poslouží jako vstupenka do více než 1000 zařízení a sportovišť pro volnočasové, relaxační a sportovní aktivity.

„Nároky na zaměstnance jsou často vysoké, lidé jsou unaveni z vysokého pracovního vytížení. Z dlouhodobého hlediska to vede k poklesu produktivity, v nejhorším případě až k vyhoření zaměstnanců. Proto jsme se rozhodli naši dosavadní nabídku rozšířit o kartu ActivePass. Ta dokáže zaměstnance odreagovat a zbavit je stresu, díky aktivnímu trávení volného času,“ říká Milan Zelený, ředitel pro inovační projekty společnosti Sodexo Benefity.

Karta má dvě úrovně: základní variantu ActivePass a rozšířenou variantu ActivePass Plus. „Kartu ActivePass naplno využijí nejen lidé, kteří sportují každý den a věnují se různým sportům, ale i lidé, kteří cvičí nepravidelně, rádi zkouší nové věci a vyhledávají zážitky. Rozšířenou variantu ActivePass Plus pak ocení především rodiny s mladšími dětmi, které aktivně tráví volný čas a kartu využijí pro rodinné zážitky,“ doplňuje Milan Zelený.

Poplatek za kartu je daňově zvýhodněn a zaměstnavatel může svým zaměstnancům na ActivePass přispívat. Většinu sportovišť lze s kartou navštěvovat bez dalších poplatků, u prémiových aktivit karta slouží jako sleva na vstup. Do aktivit navíc můžete zapojit i celou rodinu, protože k ActivePassu lze navázat i jednu doprovodnou kartu pro dalšího dospělého.

ActivePass ActivePass Plus

Umožňuje vstup do sportovních a relaxačních zařízení, jako jsou fitness, skupinové lekce, sauny, wellness, bazény, aquaparky, dalších. Platí ve všech zařízeních, ve kterých akceptují ActivePass a je rozšířena o rodinné a zážitkové aktivity jako jsou zoologické zahrady, naučné parky, laser game, bobové dráhy a další.

Více informací o ActivePassu naleznete na webových stránkách https://www.activepass.cz/